Slavne face za koje nisi znala da su se okušale u pjevanju

Foto: JLP, Splash, Instagram, Yamamay, Getty

NO, za neke bi bilo bolje da nisu.

1. Carmen Electra

Prsata "Baywatch" ljepotica uglavnom je zarađivala na manekenskim i glumačkim angažmanima, no 1993. godine, Carmen se okušala i u glazbi, a na njezinom albumu je radila i glazbena legenda Prince. Album je neslavno propao, a 2012. godine, Carmen se još jednom pokušala osvojiti glazbene ljestvice, singlom "I Like It Loud" te 2013. godine singlom "Werq". O uspjesima pjesama dovoljno govori činjenica da njezine glasovne mogućnosti nakon toga više nismo čuli.

2. Tyra Banks

Prelijepa manekenka, osim na svjetskim pistama, uspjela je i u ulozi voditeljice, što se ne može reći i za njezinu glazbenu karijeru, o kojoj malo tko zna. Tako je Tyra 2004. godine izdala singl "Shake Ya Body", koji je dobio i prigodni video, čija je glavna muška zvijezda bio jedan od natjecatelja emisije "America's Next Top Model", Jay Manuel. Pjesma je vrlo brzo zaboravljena, a Tyra je otad zapjevala samo ispod tuša.

3. Kim Kardashian

To vjerojatno znaš, no nikad se nije loše podsjetiti na jedino polje u kojem Kim nije uspjela. Njezin singl zvao se "Jam (Turn It Up)", a pratio ga je sexy video. Sve je to bilo 2011. godine, prije nego je Kim započela romansu sa sadašnjim suprugom Kanyeom Westom. Singl bi sigurno imao više uspjeha da je Kanye malo zapjevao na njemu.

4. Paris Hilton

Bivša najbolja prijateljica slavne Kim, također se okušala u glazbi, i što je najbolje, postigla je neočekivani uspjeh. Prva pjesma "Stars Are Blind", izdana je prije točno 10 godina, a našla se na albumu, jednostavnog naziva "Paris". 2010. godine izašao je singl "Pure Moods", a pjesma "Good Time" iz 2013. godine nastala je u suradnji s reperom Lil Wayneom. Ni iduće dvije godine Paris nije odustajala, a posljednji singl izašao je prošle godine, pod nazivom "High Off My Love". Čini se kako razmaženu bogatašicu nisu obeshrabrile ni loše kritike ni isto takva prodaja.

5. Naomi Campbell

Slavna "Crna pantera" jedna je od najslavnijih manekenki na svijetu, no 1994. godine pokušala je postati i slavna pjevačica te je izdala album pod nazivom "Baby Woman", koji nije ostvario nimalo uspjeha, iako moramo priznati kako Naomi zvuči bolje od očekivanog. Samo se nadamo da nije istukla svog menadžera.

6. Jennifer Love Hewitt

Glazbene ljestvice imaju mjesta samo za jednu Jennifer, a to nije bila glumica Jennifer Love Hewitt, koja je izdala čak nekoliko albuma. Prvi je izašao 1992. godine pod nazivom "Love Songs", a potom su izašla još tri. Niti jedan singl nije postigao značajni uspjeh, iako Jennifer ima jako lijep glas.

7. Bruce Willis

Ako su te ova prijašnja imena iznenadila, ne znamo što će se dogoditi kad ti kažemo da je na ovoj listi i slavni glumac Bruce Willis i njegova želja da uspije i kao pjevač. Sve se to događalo 80-ih godina prošlog stoljeća, točnije 1987. godine, kada je Bruce izdao svoj prvi album pod nazivom "The Return of Bruno". Njegov prvi singl "Respect Yourself" bio je duet i to prilično uspješan pa je pjesma dobila i spot. Singl je čak dospio i na peto mjesto Billboardove ljestvice, no ostale pjesme nisu bili ni približno toliko uspješne.

8. Kobe Bryant

Kako ne bi bilo da samo glumci, modeli i reality zvijezde pokušavaju u glazbenom svijetu, tu je i jedna sportska, Kobe Bryant, koji je singl "K.O.B.E." izdao 2000. godine. Na njemu je gostovala i Tyra Banks, no reperska karijera slavnog NBA košarkaša nije dugo trajala. Zapravo, nije se ni ostvarila, jer pjesma nije imala puno obožavatelja. 

9. Kevin Federline

Plesač Kevin Federline, pokušao je započeti i glazbenu karijeru, u vrijeme kada je cijeli svijet znao njegovo ime, i to samo zato što je oženio pop princezu Britney Spears. 2006. godine, dotični je izdao i album "Playing With Fire", koji je doslovno opisao njegovu glazbenu karijeru. Što je još gore, Kevin i Britney su ubrzo nakon toga objavili kako se razvode.

 

 

 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.