Slavne dame i dalje ne odustaju od najgoreg trenda u cipelama koji nose samo one

Foto: Getty, Splash

KIM Kardashian nosila ih je prva i to još 2016. godine, a sinoć je u njima viđena i glumica Eva Longoria.
 
Latino ljepotica došla je na dodjelu Costume Designers Guild nagrada na Beverly Hillsu u puderasto ružičastoj satenskoj haljini i ogrtaču u istoj nijansi te u prozirnim plastičnim sandalama koje očito ni u 2018. godini ne idu nigdje.
 
 
S njom se slažu i brojne druge slavne dame koje također još ne odustaju od ovog kontroverznog trenda, a da sigurno još ove godine neće izaći iz mode znali smo još kada smo ih vidjeli u kolekciji modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2018.
 
 
Ni spomenuta pokretačica trenda još ne odustaje od prozirnih cipela, a sada ih kombinira s biciklističkim hlačicama i drugim komadima iz nove modne kolekcije svog supruga Kanyea Westa koji ju je pretvorio u hodajuću reklamu za svoj brend Yeezy.
 
 
U prozirnim sandalama nedavno smo vidjeli i manekenku Mirandu Kerr, čiji stil obožavaju i kopiraju žene diljem svijeta pa smo sigurni da će ona potpomoći njihovoj popularnosti.
 
 
A još jedna slavna trendseterica koja i dalje ne odustaje od prozirnih cipela je i Beyonce koja ih je nedavno nosila na košarkaškoj utakmici.
 
 
Da se ovom trendu ne nazire kraj potvrđuju i novi modeli prozirnih cipela na koje su se već zakačile Bella Hadid i Rihanna.
 
 
Riječ je o crnim salonkama dizajnera Jimmyja Chooa koje izgledaju kao da su preko njih omotane plastične vrećice, no zapravo su tako osmišljene i jasan su dokaz da ovaj kontroverzni trend još ne ide nigdje, nego samo postaje još gori. 
 
 
Pitamo se samo hoće li ih ove godine početi nositi i "obične žene" jer smo prozirne cipele dosad uglavnom viđali samo na nogama slavnih dama...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.