Sindrom fantomske vibracije: Provjeri patiš li i ti od njega

Foto: Instagram

"RINGXIETY" je pošast modernog doba.

Ako još uvijek nisi čula za ovaj problem, mi ćemo ti otkriti o čemu se radi.
 
Da li često osjećaš kao da tvoj mobitel vibrira ili čuješ zvuk poruke, dok je istina zapravo da te baš nitko nije kontaktirao? Nema propuštenog poziva ili poruke pa čak ni notifikacije na Facebooku ili Instagramu...
 
Upravo je to ono što istraživači nazivaju "sindromom fantomske vibracije", a stopa u kojoj ga doživljavaš, može otkriti puno o tvojoj osobnosti.
 
Naime, oni s višom stopom, također mogu doživjeti i višu razinu tjeskobe od odvojenosti te zahtijevaju više ohrabrenja i pažnje od svojih prijatelja. Drugim riječima, što si zahtjevnija, to je vjerojatnije da će kod tebe biti prisutnija viša razina ovog sindroma.
 
"Vjerujemo kako se ovaj fenomen može smatrati upozoravajućim signalom za ljude, s potencijalno značajnim utjecajima psiholoških obilježja", otkrio je doktor Daniel Kruger, jedan od voditelja istraživanja.
 
"Postoji rastuća svijest o tome kako ovaj sindrom može dovesti do dugoročnih negativnih posljedica za zdravlje, uključujući glavobolju, stres i poremećaje sa spavanjem", zaključak je stručnjaka.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.