Sexy modeli koje moraš pratiti na Instagramu

Foto: Instagram, Ilustracija Index

ZABORAVI nakratko na Davida Gandyja, Nicka Batemana i Seana O'Pryja.

Iako za spomenutim dečkima već godinama lude brojne obožavateljice, mi smo ovoga puta dale priliku njihovim kolegama, koji možda nisu toliko poznati, no i njihovi sexy Instagram profili su definitivno vrijedni ženske pažnje.
 
Mi ti donosimo nekoliko najzanimljivijih imena, a ti odluči koga ćeš zapratiti nakon ovog članka.
 
1. Matthew Noszka
 
Prezgodnog Matthewa, Instagram je vinuo u modne zvijezde prošlog ljeta, nakon što je objavio sexy sliku s gradilišta, na kojem je radio s tatom. Za manje od mjesec dana, potpisao je ugovor s modnom agencijom Wilhelmina, a danas je njegov profil prepun fotki s profesionalnih snimanja za Toma Forda, Calvina Kleina itd.
 

2. Andre Hamman
 
Ako su bradati i tetovirani frajeri, koji obožavaju putovati, jesti i maziti se s kućnim ljubimcima, tvoj tip frajera, upoznaj Andrea. On dolazi iz Njemačke, a zbog njega će noćas tvoji snovi biti slađi.
 
 
3. Edward Wilding
 
Na njegovom Instagram profilu prije ćeš naći slike njega i njegove djece, a manje sexy kampanja koje je snimio, no ne žalimo se. Pogledaj samo ovo lice. Edward je neki dan napunio 24 godine.
 
 
4. Landon Falgoust
 
U modnom svijetu, zgodni Landon poznat je i kao veliki avanturist pa kad ne snima editorijale i kampanje, ovaj komad obožava planinariti, voziti bicikl i slikati se gol, naravno.
 

5. River Viiperi
 
Ovaj zelenooki ljepotan voli puno raditi, ali i nagraditi se odmorom nakon dobro odrađenog posla. Tako ćeš Rivera vidjeti na raznim lokacijama, od teretane, modnih setova pa sve do sunčanih balkona, na kojima obožava odmarati, a možda nisi znala da je jedno vrijeme ljubio i razmaženu bogatašicu Paris Hilton.
 
 
6. Alexandre Cunha
 
Iako Alexandre, u usporedbi s ostalim imenima na listi, ima samo 37 tisuća sljedbenika, nešto u njegovom pogledu nas tjera da ga i dalje pratimo. I da, Alexandre i u privatno vrijeme voli biti bez majice, kako bi pokazao isklesano tijelo.
 
 
7. Marlon Teixeira
 
Ovaj brazilski ljepotan, prošle je godine proglašen najzgodnijim muškim modelom, a kad prođeš njegove fotke na Instagramu, bit će ti jasno i zašto. Uživaj u pogledu!
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.