Sestre Hadid pozirale gole i u jako čudnoj pozi za britanski Vogue

Foto: Instagram, Splash News

BRITANSKI Vogue ponovno je ukrao svu pažnju.

Čini se kako novi glavni urednik britanske inačice modne Biblije Vogue Edward Enninful reda uspjeh za uspjehom, jer je i trećom po redu naslovnicom pod svojom dirigentskom palicom izazvao nevjerojatan interes.
 
 
Nakon što je na prvu stavio problematičnu manekenku Adwou Aboah koja k tome nije mlada bjelkinja te time upozorio na problem diskriminacije u modnom svijetu, a na drugu Taylor Swift koja je prošle godine od velike zvijezde postala odmetnica zbog niza tračeva na svoj račun, na treću su stigle sestre Hadid koje također nižu samo uspjehe.
 
 
Slavne sestre Gigi i Bella vruća su roba u modnom svijetu, a nakon još jedne važne naslovnice, vjerujemo kako će sada biti još zaposlenije. 
 
 
Cure su prvo pozirale svaka na svojoj u istom zlatnom asimetričnom topiću i na kojima izgledaju prekrasno, no najviše pažnje ukrala je crno-bijela slika na kojoj poziraju potpuno gole i u zagrljaju, što je izazvalo podijeljene reakcije javnosti.
 
 
Iako cure uglavnom sve poslove obavljaju odvojeno, ovo je bio prvi put da su pozirale zajedno, no poza u kojoj su to učinile nekima se nije nimalo svidjela.
 
 
"Ova slika je jako čudna i zbog nje uopće ne želim kupiti časopis", samo je jedan od komentara ispod slike na Instagramu.
 
 
I to svakako jest, no spomenuti akteri i dalje su postigli ono što su htjeli - da se o njima danas priča na sve strane, i to ne samo u modnom svijetu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.