Šest trikova uz koje će vaše obline izgledati savršeno u skinny trapericama

Foto: Instagram

U MAGAZINIMA ćete najčešće vidjeti kako traperice nose izrazito vitke manekenke, što stvara dojam da vam odjeća može dobro stajati samo ako ste takve građe.

Kako bi dokazao da to nije istina, Bright Side je popisao neke savjete uz koje baš svatko može izgledati savršeno u skinny jeansu.

1. Pronađite pravu veličinu

Najgora stvar koju možete napraviti jest da kupite hlače krive veličine, pogotovo traperice. Nemojte kupovati broj manje hlače i pokušavati ugurati se u njih.

2. Isprobajte traperice visokog struka

Srećom po nas sve traperice i suknje niskog struka više nisu u modi, a hlače povišenog struka savršeno naglašavaju najbolje dijelove vaše figure te skrivaju nesavršenosti.

3. Pripazite i na boju

Traperice u klasičnoj tamnoplavoj boji bez izbijeljenih dijelova laskaju vašoj figuri. Takve traperice ne samo da se slažu sa svim drugim komadima i bojama u vašem ormaru, već su veoma elegantne i chic.

4. Budite kreativni sa slojevima i teksturama

Kombinirajte košulje, džempere, sakoe i jakne koji padaju ispod sredine vaših bokova kako bi izbalansirale vašu siluetu. Ne bojte se koristiti modne dodatke i kombinirati različite teksture.

5. Naglasite svoj struk

Figura pješčanog sata smatra se najpoželjnijom i to nije nikakvo čudo. Ako volite klasični stil, dovoljan vam je remen, a ako volite malo drugačije kombinacije, u struku možete svezati košulju ili vestu.

6. Izaberite pravu obuću

Cipele s puno petom, robusne i visoke čizme stvaraju dojam težine. Izaberite elegantnu obuću u neutralni bojama ili iste boje kao vaše traperice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.