Šest tipova znanstvenika kojima nikako ne možemo odoljeti

IMA nešto u inteligentnim i visoko obrazovanim muškarcima koji strastveno pričaju o stručnim temama otkrivajući nam tako sasvim novi svijet. Zamišljamo svoje junake u bijelim kutama kako se marljivo posvećuju radnim zadacima ili u cargo hlačama bez majice kako se prže na suncu pokušavajući iskopati neku malu okaminu. Osim što su nevjerojatno seksepilni, puni su zanimljivih tema i zato vjerujemo kako s ovim tipovima jednostavno ne može biti dosadno:

Kemičari

Bave se proučavanjem kemijskih spojeva, a i same znamo kako su kemija i ljubav vrlo blisko povezani. Žive na rubu miješajući svoje čudnovate napitke dok mi čekamo da nam smiksaju onaj ljubavni sa stimulativnim svojstvima! Seksi su nam kad se zavuku u svoje laboratorije obučeni u bijele kute. Khm, samo u bijele kute.

Genetičari

Vrlo je vjerojatno kako će od nas tražiti uzorak sline na prvome spoju, no to nam neće predstavljati nikakav problem s obzirom na njihov seksepil. S obzirom na znanje kojim raspolažu, idealni su bračni partneri i očevi. Uostalom, tko bolje poznaje XX kromosom bolje od ovoga frajera?

Paleontolozi


Paleontolozi proučavaju razvoj života na Zemlji pomoću fosila. Iako postoji mogućnost da jednim dijelim žive u prošlosti, nama se njihove priče o dinosaurima čine neodoljivima! Zamisli samo kako bi ponosno slušala svog muškarca kako tvojim prijateljicama strastveno priča o supersauru, tiranosauru i ostalim "saurima". A ni one cargo hlače mu sigurno ne stoje loše...

Astronomi

Ima li što romantičnije od frajera koji proučava zakone zvijezda i nebeskih tijela? Teško, jer s takvim se tipom možeš nadati spojevima pod mjesečinom i nesvakidašnjim razgovorima o kompleksnosti života. Samo se nadamo da neće previše spominjati optičke rešetke, kinematiku i koordinatne sustave.

Matematičari

Zamislite samo kad vam lik počne pričati o aksiomatski definiranim apstraktnim strukturama  koje koriste matematičku logiku! Uz takvog ti muškarca kalkulator neće biti potreban, a kad ćete pričati o vađenju korijena to se neće odnositi na dio biljke koji se nalazi ispod površine zemlje. S matematičarima bismo rado dijelile krevet i množile ljubav.

Seksolozi


Zna kako zadovoljiti ženu i gotovo je nemoguće da seks s takvim tipom prijeđe u rutinu. No, kako se iskobeljati iz kreveta kad ste u vezi sa seksologom?! Trebale bismo pitati naočitog doktora - Aleksandra Štulhofera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.