Sedam puta kada je Jason Momoa dokazao da je ružičasta boja muževna

Foto: Broad Image, EPA-EFE, Instagram

NAJZGODNIJI muškarac 2018. godine, glumac Jason Momoa, svojim outfitima neprestano potvrđuje koliki je frajer.

Na događajima ga najčešće možemo vidjeti u njegovoj omiljenom boji -  ružičastoj koja mu sjajno stoji i u kojoj ruši stereotipe o "muškim" i "ženskim" bojama.

Posljednji je put ružičastu nosio u emisiji The Kelly Clarkson Show koju vodi istoimena pjevačica te je za tu prigodu svoju omiljenu boju obukao od glave do pete.

U nježnoružičastom džemperu i hlačama iste nijanse zgodni "Aquaman" je po tko zna koji put pokazao da ova boja nije rezervirana za žene te da je i u njoj moguće izgledati muževno. A u nastavku smo izdvojili još šest njegovih nezaboravnih ružičastih izdanja kojima je potvrdio isto.

Na premijeri svoje nove serije "See" prošlog mjeseca zablistao je u svilenkastom odijelu u boji ružičastog pjenušca.

U potpuno crnom izdanju koje je podigao ružičastom jaknom od brušene kože pojavio se na premijeri posljednje sezone serije "Igra prijestolja" u travnju ove godine.

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara nosio je ružičasto odijelo koje je upotpunio i scrunchie gumicom oko zapešća iste boje.

I na afterpartyju Oscara u organizaciji Vanity Faira nosilo je ružičasti sako ispod kojeg nije obukao ništa te je otkrio djelić svojeg isklesanog torza.

U prosincu 2018. godine na svojem se Instagramu pohvalio još jednim poputno ružičastim izdanjem, a ovoga je puta obukao i cipele u svojoj najdražoj boji.

Uz hešteg "pink lover" (ljubitelj ružičaste) objavio je i staru fotku kojom je potvrdio da njegova ljubav prema ovoj "ženskoj" boji seže još iz mladih dana.

Osim ružičaste, glumac se ne boji nositi ni neke druge "ženske" boje, poput ljubičaste koja mu, složit ćete se, također pristaje sjajno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.