Šarmantni kompletići su jedan od najpoželjnijih trendova sezone

Foto: Instagram

KOMPLETI više nisu rezervirani samo za djevojčice.
 
Zaboravite na slatke setove koje ste nosile nekoć jer sada su dobili potpuno nova lica te su se opravdano nametnuli kao jedan od najpoželjnijih trendova sezone.
 
 
Osim što uvelike olakšavaju slaganje outfita (jer su sami po sebi već outfit), kompletići su postali jako chic i dolaze u raznim varijantama, od seksi do poslovnih, od ležernih do svečanih, što ih čini odličnim odabirom za razne prilike, pogotovo ove sezone.
 
 
Pokažite malo kože u kompletu s kratkim topićem i širokim hlačama u boho stilu, ili zablistajte na nekom svečanom događaju u kompletu koji nalikuje na haljinu.
 
 
Popularni su i kompleti s pencil suknjama i tube topovima koji su se vratili u modu, a koji su i odličan izbor za ljetne festivale kao dio kompletića s kratkim hlačama.
 
 
Što se tiče boja i uzorka, ove sezone točkice su popularne na svim odjevnim komadima pa tako i kompletima, baš kao i neizbježni cvjetići, a još uvijek je popularan i gingham print.
 
 
No odličan izbor su i jednobojni kompleti, pogotovo u nekoj hit boji poput ljubičaste ili žute, a nećete pogriješiti ni odaberete li onu koja vam najbolje stoji.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.