Samo prijateljica: 5 potencijalnih razloga zašto mu nisi cura

Foto: Wem

POSTOJI nekoliko opravdanih razloga zašto si mu samo "prijateljica", a ne djevojka.

1. Tako je počelo
 
On je bio pasivan od samog početka, a ti si mu omogućila takvo ponašanje. Možda ste prije toga bili prijatelji, možda su vas upoznali zajednički prijatelji, možda niste bili u potrazi za nečim ozbiljnijim. Budući da vaš odnos nije startao na predanosti, on je zaključio da nikada niti neće trebati.
 
2. Nisi bila jasna što želiš
 
Drugim riječima, htjela si biti cool djevojka, koja nije željela vršiti pritisak. Zabavljala si se, dok nisi počela osjećati nešto za njega, ali si se i tada bojala reći što želiš. No, on ne može čitati misli, a ni ti očekivati da ćeš dobiti nešto, za što se nisi jasno izjasnila da želiš.
 
3. Veza nije bila prioritet
 
Ti si bila zauzeta obavezama, tako i on te vam je neobavezno druženje jednom ili nekoliko puta tjedno savršeno odgovaralo. S obzirom da ga nikad nisi tretirala kao da je prioritet, možda je pronašao onu koja je to radila.
 
4. Emocionalna nedostupnost
 
Možda si duboko u sebi znala da je takav, no nisi si to htjela priznati te si tražila opravdanja za njegove izgovore. Tako si mislila da ste nešto više, dok se nisi probudila.
 
5. Njemu baš i nije stalo
 
Činjenica je da će zaljubljeni muškarac učiniti sve za curu koja mu se sviđa. S druge strane, ako mu se ona ne sviđa dovoljno, zvat će ju samo radi povremenog seksa.
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.