Salma Hayek otkrila kako ju je Renée Zellweger spasila na dodjeli Oscara 2003.

Foto: Getty Images

DA u svijetu slavnih dama žena nije ženi vuk, nego podrška i prijateljica, dokazale su ove dvije legendarne glumice.

Naime, Salma Hayek sinoć je dobila priliku uručiti Renée Zellweger nagradu za najbolju glumicu u organizaciji gala večeri National Board of Review Awards u New Yorku.

Tom se prilikom prisjetila njihove zajedničke (ne)zgode s dodjele Oscara 2003. godine kada su obje bile nominirane za najbolju žensku glavnu ulogu. Kako piše In Style, Salma je otkrila da joj se večer prije same dodjele haljina koju je trebala nositi raspuknula posred stražnjice i nije bilo vremena da dođe do nove prikladne kreacije za ovu prigodu. Tu je uskočila Renée koja je imala dvije spremne haljine te je jednu velikodušno posudila Salmi. 

"Hvala Bogu, haljina je bila dovoljno široka ovdje (pokazujući na grudi) i ovdje (pokazujući na područje bokova) i mogla sam je nositi na samoj dodjeli", dodala je Salma. Riječ je o crno-bijeloj toaleti s potpisom Caroline Herrere.

 

Embed from Getty Images

Salma je nastavila hvaliti Renée ističući da ona u sebi "nema ni trunke zloće" i da ima "zlatno srce", što je Renée potvrdila i za Salmu, s kojom se upravo nakon dodjele Oscara 2003. godine posebno zbližila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.