S njim je napokon pronašla sreću, a sinoć je i blistala uz njega

Foto: Splash News, Getty, Instagram

HOLIVUDSKA krema sinoć je bila na jednom celebrity vjenčanju.
 
Radi se o onom tenisačice Serene Williams i njezinog odabranika, milijunaša Alexisa Ohaniana, suosnivača slavnog Reddita koji su "sudbonosno da" izgovorili na raskošnoj ceremoniji u New Orleansu.
 
 
Anna Wintour, Kim Kardashian, Ciara, Beyonce i Jay-Z te Kelly Rowland bili su samo neki od uzvanika, a na vjenčanje je stigla i latino glumica i producentica Eva Longoria sa svojim markantnim suprugom Joseom Bastonom od kojeg se ne odvaja od samih početaka.
 
 
42-godišnja glumica blistala je u plavoj toaleti, dok je njezin suprug odabrao klasično sivo odijelo, a ljepoticu nije ispuštao iz ruku.
 
 
Time smo se podsjetili njihovih početaka, jer upravo je uz meksičkog biznismena Eva napokon pronašla sreću u ljubavi, a ovo je ljepotici treći brak. Podsjetimo, u prvom braku je bila od 2002.-2004. godine, s glumcem Tylerom Christopherom, 2007. godine udala se za NBA košarkaša Tonyja Parkera, od kojeg se rastala 2010. godine. Iako je kao razlog navela "nepomirljive razlike", navodno su uzrok kraha bili njegovi brojni preljubi, koje latino zavodnica više nije htjela tolerirati. Jedna od njegovih ljubavnica bila je i supruga njegovog suigrača Brenta Barryja.
 
 
Predsjednika tvrtke Grupo Televisa, najvećeg svjetskog španjolskog medijskog konglomerata, Eva je upoznala 2013. godine, a 3 godine kasnije, Jose je kleknuo pred nju u pustinji, tijekom romantičnog odmora u Dubaiju.
 
 
"On je predivan, zgodan i najljubaznije ljudsko biće, koje sam imala priliku upoznati", Eva je često puna hvale za 48-godišnjeg supruga, a moramo priznati kako su jako zgodan bar.
 
Ne kaže se bez veze treća sreća!
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Evu Longoriu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Eva Longoria.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.