Rita Ora možda se posvađala s modom, no nije sa svojim plastičnim kirurgom

Foto: Splash News, Getty

TEŠKO da ste već zaboravili pojavu mlade pjevačice na crvenom tepihu u kućnom ogrtaču.


Bilo je to u studenom prošle godine na dodjeli MTV Europe Music nagrada, a vjerovali ili ne, radilo se o dizajnerskom komadu relativno novog brenda Palomo Spain.



I dok je neke oduševila, druge zgrozila, činjenica jest kako je mlada Kosovarka često posvađana s modom i dobrim ukusom, a više ne znamo koliko smo je puta vidjele u lošem izdanju.

No, sinoć je atraktivna 27-godišnjakinja tulumarila u New Yorku na jednom od partyja prije dodjele Grammyja na kojem je zasjala u zanimljivom izdanju koje uopće nije bilo loše.


Radi se o kombinaciji duplog trapera, a radi se o trendu koji je zaludio brojne slavne dame, ali i blogerice i influencerice koje ga tako dobro nose.



Rita je na kombinaciju nosila i bijele štikle s remenom oko zgloba, a večer prije uskočila je u malu, crnu haljinu koja joj je odlično stajala. Srećom, radi se o vječnom komadu s kojim baš nikada ne možete pogriješiti pa bi Rita češće trebala igrati na sigurno.

I dok je pjevačica možda često posvađana s modom, sa svojim plastičnim kirurgom sigurno nije, a sinoćnjom pojavom podsjetila nas je na svoje glazbene početke te izgled s kojim se predstavila svijetu u vrijeme prvog hita "Hot Right Now" i koji se itekako promijenio do današnjih dana.



Procijenite sami.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.