Prvi pogled na hit: Sve što vas je oduvijek zanimalo o vagini

MISLITE da znate sve o svojoj vagini? Ova će vas knjiga razuvjeriti, a mi prvi donosimo naslovnicu ovog svjetskog hita.

"Dolje je najbolje" (nor. “Gleden med skjeden”) objasnit će vam sve što vas je oduvijek zanimalo o tom fascinantnom dijelu ženskoga tijela, ali se niste usudili pitati. Od borbe s mjesečnim plesom hormona u PMS-u i biranja najboljih kontracepcijskih metoda za svoje tijelo, do razotkrivanja postoji li uopće vaginalni orgazam i kako vam nošenje čarapa u krevetu može promijeniti seksualne navike.

Studentice medicine koje se bave spolnom edukacijom Nina Brochmann i Ellen Støkken Dahl koriste svoja saznanja kako bi informirale svijet o vagini. Njihov izravni pristup temi, napisan s puno humora, čini ovo obaveznim štivom za žene (i muškarce!). Zaboravite na mitove i zablude o ženskoj anatomiji, ovo je manifest na koji smo čekali koji će osnažiti žene i inspirirati ih da donesu ispravne odluke u vezi svog spolnog zdravlja.

Dr. Nina Brochmann (diplomirana liječnica) i Ellen Støkken Dahl (studentica zadnje godine medicine) žive u Oslu u Norveškoj. Nekoliko su godina posvetile edukaciji o spolnom zdravlju te savjetujući tinejdžere, seksualne djelatnice i izbjeglice. Pokrenule su blog "Stidnica" 2015. godine koji je ubrzo postao jedan od najpopularnijih blogova o zdravlju u Norveškoj.

Knjiga "Dolje je najbolje" proizvod je shvaćanja da očito postoji potreba za informacijama o ženskom tijelu te frustracija zbog velike količine zabluda i srama koji okružuju priče o ženskoj seksualnosti. Knjiga je osvojila svijet i prevedena je na više od 30 jezika. Nina i Ellen žele osnažiti žene cijeloga svijeta putem dobre seksualne edukacije. Knjiga uskoro izlazi i kod nas u nakladi Znanja. Osim toga, približava nam se vrijeme darivanja, a ovo bi mogao biti idealan poklon…

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.