Prelijepa Ciara postala gospođa Wilson: Pogledajte prvu fotografiju s vjenčanja

Foto: Instagram, Splash News

PRELIJEPA pjevačica postala je gospođa.


Pjevačica Ciara i njezin mlađahni izabranik, igrač američkog nogometa Russell Wilson, postali su gospodin i gospođa, na intimnoj ceremoniji za obitelj i prijatelje, koja se održala u dvorcu Peckforton u Chesireu, u Engleskoj.



Sliku je objavila zaljubljena pjevačica, a tom smo prilikom dobili odličan uvid u njezinu raskošnu, čipkastu vjenčanicu, modne kuće Cavalli, s dugim rukavima i dekolteom, koja je bila kao stvorena za tako lijepu mladenku, koja je svoju dugu kosu raspustila u nježne valove.



Russell se odlučio za klasiku, točnije crno Armanijevo odijelo, u kojem je također izgledao sjajno, a ispod slike, par je napisao: "Mi smo Willsoni!" I Ciarin sin Future Zahir Wilburn, također je nosio Armani, a pjevačica ga je dobila iz veze s reperom Futureom.



Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put se pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom kako apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku ove godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima.



"Rekla je da! Od prvog dana sam znao da je ona ona prava. Nema ljepšeg osjećaja. Ovo je prava ljubav", napisao je tada na Instagramu, ispod slike trenutka kada je kleknuo.



Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega 2 godine, a Ciara je prije njega ljubila repera Futurea, s kojim je bila i zaručena, no vratila mu je prsten, nakon što je saznala kako ju vara na sve strane. Dotični ni ovih dana nije mirovao, a svaki javni istup i dalje iskorištava kako bi joj "spustio".



Čini se kako je sreća najbolja osveta... Čestitamo sretnim mladencima!

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.