Prebolio Taylor: Calvin Harris ima novu djevojku

Foto: Instagram

SLAVNI DJ navodno ima novu damu u svom životu.

I dok je njegova bivša djevojka Taylor Swift odavno krenula dalje, s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom, Calvin je to učinio tek nedavno, a njegova nova navodna djevojka je još jedna pjevačica.
 
Radi se o 23-godišnjoj  pjevačici Tinashe, s kojom je 32-godišnji DJ, pravog imena Adam Wiles, viđen čak nekoliko puta posljednjih dana.
 
 
"Druže se sve češće i sviđa mu se, no dao joj je do znanja da trenutno ne želi ništa ozbiljno", otkrio je nepoznati izvor te nastavio. "Ona je zgodna cura te mu je pomagala da se odmakne od cijele drame, koja je nastala oko njegovog prekida s Taylor".
 
Duo se upoznao još 2014. godine, radeći zajedno na njegovoj pjesmi "Dollar Signs", a navodno su izašli na nekoliko spojeva, no nisu par.
 
 
"Ostali su u kontaktu nakon suradnje, no otkad je on prekinuo s Taylor, počeli su se čuti češće. Zdrav život i posao je ono što Calvinu trenutno treba i ovo mu sve odgovara."
 
 
Za to vrijeme, njegova bivša proživljava pravu medijsku dramu zbog veze s Tomom Hiddlestonom, ali i javne svađe s Kim Kardashian i Kanyeom Westom, međutim još uvijek se nije oglasila oko svega, već se skriva.
 
I dok neki smatraju kako je žrtva ljubomore, drugi tvrde kako se napokon otkriva njezino pravo lice.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.