Poznate Hrvatice na isti event stigle u jako sličnim izdanjima

Promo

KAO da su se dogovorile!

Možda i jesu, tko zna, no svakako su potvrdile da je riječ o "it" kombinaciji sezone koja odlično prolazi u raznim prilikama. Riječ je kombinaciji majice na bretele i širokih hlača, a dame koje su sinoć na event u zagrebačkom Maksimiru stigle u takvom izdanju su voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Antonija Blaće te pjevačica Zsa Zsa. Sve tri su majice ugurale u hlače, a dvije od njih su se čak odlučile i za iste boje u outfitu.

Antonija Stupar Jurkin nosila je satensku majčicu u stilu potkošulje u nježnoj plavoj nijansi te elegantne bijele hlače, čije se nogavice prema dnu lagano šire i ispod kojih su provirile njene plave sandale. 

Zsa Zsa je također bila u svijetloplavoj majici no ona je odabrala čipkasti model te ju, baš kao i Stupar Jurkin, uvukla u bijele hlače visokog struka sa zvonolikom nogavicama, ispod kojih je provirio tek komadić njenih, pretpostavljamo, crvenih sandala. Blaće je, pak, u svojem outfitu uspješno iskombinirala dva različita uzorka. 

Voditeljica je nosila bijelu majicu s apstraktnim printom koju je uvukla u široke hlače koje kombiniraju okomite i vodoravne prugice. Na nogama je imala smeđe sandale te je outfitu nadodala blijedožutu torbicu. 

Široke hlače ove su sezone jako popularne, a čini se da je ovo najpopularniji način njihova kombiniranja, barem ako se pita domaće fashionistice. A ovo je i kombinacija koja zaista prolazi u raznim prilikama, od ležernih, preko poslovnih, pa sve do svečanih, ovisno o izboru tkanina i modnih dodataka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.