Povratnički komadi iz devedesetih koje obožavamo i ove sezone

Foto: Instagram

AKO bi vas netko pitao koji su komadi odjeće i modnih dodataka trenutačno najpopularniji, sigurno biste naveli barem neke od naših miljenika. 
 
Iako nam je drago da su neki neslavni komadi poput traperica s ultraniskim strukom ostali u prošlosti gdje i pripadaju, sretni smo što možemo izvući vintage komade iz maminog ormara i s ponosom im pružiti još jedan krug. 
 
Torbica s remenom oko struka
 
 
Iako nismo očekivali ovaj povratak, drago nam je da su ponovno tu i u još boljem izdanju. Osim što izgledaju odlično uz svaki outfit, ove torbice izuzetno su sigurne i praktične jer ćete puno teže ostati bez novčanika ili mobitela ako su vam konstantno u vidnom polju.
 
Crop top
 
 
Ove su majice već neko vrijeme poprilično popularne, ali nas su oduševili retro crop topovi s velikim natpisima ili majice normalne dužine zavezane u čvor. Izgledaju odlično i vizualno sužavaju struk -  tko ih ne bi nosio?

Jarke boje
 
 
Pritom ne mislimo na neon boje čija je vladavina završila 2014., već na kombinaciju jarkih boja na kombinezonima, hlačama i majicama koje se odlično mogu iskombinirati s neutralnim modnim dodacima i obućom. 
 
Kupaći kostimi s visokim izrezom na bokovima
 
 
Ovi badići komplimentiraju obline bolje nego bilo koji drugi, a i zašto se ovo ljeto ne biste osjećale kao da glumite u Baywatchu?
 
Hlače visokog struka
 
 
Obožavamo ih u svim izdanjima; uske, široke, ravnog kroja... Izgledaju odlično u nebrojeno mnogo kombinacija i vizualno izdužuju noge i sužavaju struk. Pun pogodak!
 
Ovalne mini naočale
 
 
Ako za nešto možemo reći da je u 2018. doživjelo boom, onda su to definitivno ove sunčane naočale i to u svim bojama i varijacijama! Iako, kada govorimo o UV zaštiti, nisu bas najpogodnije, jako su fotogenične i slažu se sa svakim outfitom. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.