Popularni pjevač imao je Britney Spears trenutak

Foto: Getty, Instagram
 
JOŠ jedna pop zvijezda šokirala je javnost svojom obrijanom glavom.
 
Svi se sjećamo kada je Britney 2007. doživjela slom i obrijala se na ćelavo. A sada je istu odluku donio i jedan njezin puno mlađi kolega, koji je na sceni prisutan tek nekoliko godina. Riječ je o bivšem članu boy benda One Direction i dečku manekenke Gigi Hadid, Zaynu Maliku. 
 
 
Od kada se pojavio na sceni, pjevač je isprobao hrpu odvažnih frizura, uključujući izblajhanu kosu i tetovaže na glavi, no ovo je njegova najveća transformacija do sad. Fotografiju Zaynovog novog looka na Instagramu je podijelila njegova mama, Trisha Malik koja, zajedno s njim i Gigi, pozira na selfieju.
 
 
Iako Zayn nije doživio slom već je samo promijenio frizuru, internet je ostao zapanjen, a u komentarima ispod fotografije mnogi su se pitali zašto je to napravio. Čini se da Zayn želi ostaviti iza sebe imidž dobrog dečka i pokazati svima da više nije član boy benda za kojim luduju curice, već odrastao muškarac. A možda je i samo htio obilježiti 10. godišnjicu Britneyinog sloma? Makeover je bio i savršen način za skretanje pažnje na njegov novi spot, koji izlazi za dva dana.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.