Pitanja koja si trebaš postaviti prije bojanja kose u crveno

Foto: 123 rf

PRIVLAČI te sexy crvena boja kose? Super, no prije odlaska frizeru obavezno si postavi ova pitanja:

1. Imaš li lijep ten?

Žarkocrvena kosa privlači pozornost na lice i čini ga upečatljivijim. Ako imaš kožu sklonu prištićima ili crvenilu, crvena kosa nije izbor za tebe jer će samo još više naglasiti nedostatke.

2. Imaš li volje i novaca za održavanje?

Rihanna ima milijune u banci i vojsku frizera koji čine sve kako bi joj kosa uvijek izgledala savršeno kad je crvenokosa. Prije no što se odlučiš obojiti u crveno razmisli imaš li volje i novaca svakih nekoliko tjedana skoknuti kod frizera kako bi ti prekrio izrast i "vratio kosu u život".

3. Hoće li crvena boja pristajati uz tvoju garderobu?


Dok si u badiću, svaka boja kose izgleda zabavno, ali ako se namjeravaš odlučiti za ovako intenzivnu boju, razmisli koliko će se ona uklapati uz tvoj stil odijevanja i boje koje najčešće nosiš.

4. Je li tvoja kosa zdrava i snažna?


Crvena boja lijepo izgleda na sjajnoj i gustoj kosi, ali ako imaš tanku i oštećenu kosu, nemoj još više privlačiti pažnju sa takvom odvažnom bojom.

5. Pristaje li crvena boja uz tvoju frizuru?


Ako imaš duge uvojke ili kratku frizuru, crvena boja će izgledati lijepo, ali ako nosiš klasični bob sa šiškama ili "repastu" frizuru, crvena kosa bi jednostavno mogla biti previše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.