Pet razloga zašto ti nisi "ona prava"

JESI li jedna od onih djevojaka koje ostaju u vezi sa tipom koji se nikako nije spreman obvezati, a nekoliko mjeseci nakon prekida već želi zaprositi drugu djevojku? Ako si se prepoznala u ovome, nisi sama. Djevojke koje su muškarcima privlačne za brak sve imaju određene karakteristike, a ako se  niti jedan tip ne baca na koljena kada je s tobom, postoji mogućnost da jednostavno u tebi ne vidi materijal za ženidbu. Evo nekoliko razloga zašto:

Ne poštuješ samu sebe

Cure koje odmah prelaze sa poljupca na seks spadaju u kategoriju nepoželjnih za brak, a muškarci će radije provesti život sa ženom koja ima standarde i ne daje sve odjednom. Na početku ćeš im biti privlačna, no s vremenom će izgraditi poštovanje prema tebi. Iako se možda čini kako ga zavlačiš na početku, čekanje sa seksom biti će pozitivna osobina koju će s vremenom naučiti cijeniti.

Nemaš samopouzdanje

Svaka je osoba privlačna kada zrači samopouzdanjem, a ono je nešto što se ne može ničime zamijeniti. Samopouzdana osoba će osvojiti ljude oko sebe, ali i imati dovoljno hrabrosti prekinuti vezu koja ne funkcionira, što je neizmjerno poželjna osobina.

Tražiš mu isprike

Njegovo loše ponašanje jasno je svima ostalima, no ti mu konstantno tražiš isprike koje popravljaju situaciju. Ako ne ide, ne ide, a muškarci vrlo rano u vezi odlučuju je li žena vrijedna dugotrajne predanosti. Sigurni smo da on tebi ne bi tolerirao jednako ponašanje, a ako već u ranoj fazi djeluje kao da te drži uza sebe samo dok ne dođe netko bolji, oslobodi se veze i pronađi nekoga tko će te znati cijeniti.

Ignoriraš znakove


Možda ti on cijelo vrijeme daje do znanja kako nema namjeru ulaziti u brak, a ti ih vješto ignoriraš kako bi se izbjegla suočiti sa istinom. Ako ti želiš brak, a on to vidi kao najgori mogući pakao, vrijeme je da se spasiš pakla i pronađeš nekoga tko razmišlja kao i ti.

Dramatiziraš bez veze


Dramatiziranje oko gluposti karakteristično je za žene koje ne dobivaju dovoljno pažnje od svog muškarca, pa na taj način pokušavaju skrenuti pozornost na sebe. Lijepo je biti uočen, no ako se moraš boriti da bi te tvoj dečko uopće pogledao, vjerojatno nema namjeru kupovati prsten za tebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.