Pet hit modela jakni za nadolazeće proljeće

Foto: Instagram

PUNO je razloga zašto se veselimo dolasku proljeća, a jedan od njih svakako je proljetna moda.

Već smo vam pisali o hit modelima haljina (pogledajte ih OVDJE), a sada ćemo se osvrnuti na proljetna jakne. Prema portalu Who What Wear, ovih pet modela jakni vladat će nadolazećim proljećem:

1. Koža u boji

Klasične kožne jakne in su svake jeseni i proljeća, a ako u ormaru već imate crni ili smeđi model, uložite u kožnu jaknu u nekoj netipičnoj boji. U obzir dolaze i jarke i pastelne nijanse, sve ovisi o vašem ukusu i stilu.

2. Statement baloner

Ako mislite da su baloneri dosadni, ove ćete godine promijeniti mišljenje. Klasične bež modele zamijenili su baloneri od vinila, s uzorcima, u jarkim bojama... I razne druge zanimljive i nimalo dosadne verzije ovog modnog klasika.

3. Predimenzionirani sako

Sako je odlična zamjena za proljetnu jaknu, a ove sezone u modi su predimenzionirani modeli koji izgledaju kao da ste ih posudili iz muškog ormara, što zaista i možete napraviti. Bonus je ako imaju i naglašena ramena jer se taj trend iz 80-ih vratio u velikom stilu i ne planira tako skoro izaći iz mode.

4. S resicama

S kaubojskim čizmama, koje će također biti hit i na proljeće, u modu se vraćaju i kaubojske jakne s resicama. U ovakvoj jakni sigurno ćete biti primijećene gdje god se pojavite.

5. Prsluk

Iako ovo tehnički nije jakna, u drugoj polovici proljeća prsluci će biti pravi hit, a i do tada ih možete nositi ispod drugih proljetnih jakni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.