Ovo je vrijeme kada žene najviše varaju

Foto: Roberto Cavalli

ŽENE se tada pretvaraju u prave grabežljivice...

Iako je uvriježeno i pogrešno mišljenje kako varaju samo muškarci, postoji određeno doba kada je vjerojatnije da će žena prevariti partnera.
 
To je vrijeme u kojem se pripadnice ljepšeg spola osjećaju sexy i poželjno te imaju potrebu pokazati se i dokazati da su bolje od konkurencije. Kako vas više ne bismo držali u neizvjesnosti, radi se o vremenu ovulacije.
 
Možda ste mislili kako su u to vrijeme žene samo razdražljivije, tužnije te sklonije trošenju... Može biti, no sklonije su i varanju, tvrdi jedno nedavno provedeno istraživanje, koje je tako dokazalo kako hormoni utječu više na žene nego na muškarce.
 
A kad smo već kod trošenja, u toj fazi žene jesu doista spremnije potrošiti nešto više nego inače, kako bi se dodatno pokazale u najboljem svjetlu, a takva potreba za isticanjem, kod njih često prolazi potpuno nesvjesno.
 
Kada prođe ovulacija, žene postaju sklonije svojim partnerima. U toj fazi, često su i usporenije i zbunjenije te im se smanjuje oštrina, što mogu zahvaliti rastu razine progesterona.
 
Također, za ovu fazu karakteristične su i promjene raspoloženja, dok prethodno žene postaju prave vučice s mudrošću lisica...
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.