Ova je manekenka stala između njih: Prekinuli Rihanna i Drake

Foto: Getty, Instagram

IAKO nitko ne zna sa sigurnošću koliko su dugo bili ekskluzivni, Rihanna i Drake više nisu zajedno.

Nakon što se posljednjih mjeseci nisu odvajali jedno od drugoga, i nakon što je Drake cijelom svijetu otkrio da ju voli na dodjeli MTV VMA nagrada, par je navodno ponovno prekinuo, ali će ostati prijatelji i poslovni suradnici.



U tih nekoliko mjeseci, par je tulumario i putovao zajedno, a napravili su si i identične tetovaže morskog psa.

"Rihanna i Drake viđaju i druge ljude trenutno, jer više nisu ekskluzivni. I dalje im je stalo, no njihovi rasporedi im ne dopuštaju ništa ozbiljnije", otkrio je nepoznati izvor za E! Online te nastavio. "I dalje će biti u kontaktu, jer nikad se ne zna što se sve može promijeniti."

A čini se kako je Drake već napravio svoj sljedeći korak, a njegova nova simpatija navodno je manekenka India Love, pravim imenom Dakota Gonzalez, koja je baš kao i Rihanna, velika obožavateljica golišavih fotki i tetovaža pa se čini kako kanadski reper ima svoj tip cure.

Zanimljivo je i kako je Dakotu njezin bivši dečko, Cliff Dixon, varao upravo s Rihannom pa se ne zna je li to samo osveta ili je atraktivna manekenka doista "zapela" za pjevača. Ili Drake samo želi razljutiti Rihannu?

Ako je ovo posljednje u pitanju, čini se kako je uspio, obzirom da je pjevačica tijekom vikenda napravila nešto što inače nikada ne radi - objavila je sliku na Instagramu, na kojoj se osvrnula na svoje bivše dečke. "Niti jedan moj bivši nije oženjen ili u sretnoj vezi pa se može reći da ja nisam bila problem, LOL."

Iako smo u početku mislili kako to ide repera Chrisa Browna, s kojim je Rihanna imala turbulentnu vezu, nakon ovih saznanja, imamo još jednog izvjesnog kandidata, koji bio mogao biti primatelj poruke...

Rihanna ili India, što vi kažete?

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.