Ova je dama sinoćnjom haljinom razljutila mnoge

Foto: Getty

VEĆ dobro znate kako je sinoć održana dodjela prestižnih nagrada Zlatni globus.

S obzirom na to da su posljednjih mjeseci Hollywood potresali brojni skandali vezani uz seksualno uznemiravanje žena, slavne dame sinoć su se na crvenom tepihu pojavile u crnim haljinama u znak protesta i podizanja svijesti o ovom problemu.



No bilo je i onih koje nisu marile za to, već su svoju pozivnicu iskoristile kako bi se istaknule iz mase, što nije naišlo na razumijevanje publike i prisutnih.



Konkretno mislimo na relativno nepoznatu glumicu, 36-godišnju Blancu Blanco koja se problematično obukla i na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je otkrila međunožje, po čemu je zapravo i najpoznatija široj javnosti.



A sinoć se pojavila bez donjeg rublja u izazovnoj crvenoj haljini te otkrila puno više nego što je trebalo, u društvu dugogodišnjeg partnera, 68-godišnjeg glumca Johna Savagea, sve kako bi se ispromovirala.



Iako nije bila jedina koja se nije pridružila "ženskom holivudskom pokretu u crnom", bila je definitivno jedina s ovako izazovnom haljinom s kojom je itekako prešla granicu dobrog ukusa, posebno ove godine, iako mnogima nije bilo jasno niti čime je zaslužila biti jedna od uzvanica.

Ostavljamo vam da prosudite sami.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.