Otkrivamo jednu stvar koju baš nikada ne biste smjeli koristiti u hotelskoj sobi

Foto: 123 RF

BEZ brige, nije riječ o ručnicima.
 
Na prvi pogled, hotelske sobe izgledaju vrlo čisto. Kreveti su savršeno napravljeni, svježi ručnici vas čekaju uredno složeni u kupaonici, a tu je i par lijepih bijelih papuča, koje stoje u ormaru.
 
No, prema jednom nedavnom istraživanju, koje je provela ekipa ABC News-a, hotelske sobe skrivaju jednu opasnost za vaše zdravlje, a radi se o staklenim čašama, kojih bi se drugim riječima, trebali kloniti pod svaku cijenu.
 
Istraživanje je provedeno u 15 hotela diljem Amerike, a ono je otkrilo kako je čak 11 hotela podbacilo u uklanjanju prljavih staklenih čaša iz soba, iako su one bile korištene od strane prijašnjih gostiju.
 
To je odvratno i na prvu pomisao, a posebno kada malo bolje razmislite o ovome što smo vam upravo otkrili.
 
Umjesto da se korištene čaše zamjene novima, potpuno čistima, mnoge hotelske sobarice samo ispiru čaše te ih zatim brzo prebrišu ručnikom. Jedna među njima čak je i uhvaćena kako ih briše u ručnik, u koji je ona prethodno obrisala svoje ruke.
 
Nećemo kopati dalje, no nadamo se kako ste nešto novo naučili, na što ćete itekako obratiti pozornost sljedeći put kad uđete u hotelsku sobu...
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.