Osvojite čudotvornu kremu od melise Dr. Hauschke!

UZ KREME Dr.Hauschke, i mješovita koža konačno može biti lijepa, zdrava i njegovana!

Index Rouge i Biovega poklanjaju najsretnijim čitateljicama pet paketića u kojima se nalazi nova krema Dr.Hauschke na bazi melise te njihova izuzetna dvobojna olovka za oči. Kako bi se prijavile, na zid Facebook stranice Index Rougea pošaljite zgodnu rečenicu koja najbolje opisuje Dr. Hauschkinu kremu od melise. Pet najšarmantnijih odgovora nagradit ćemo dragocjenim kozmetičkim paketićem Dr. Hauschke. Pobjednice ćemo objaviti u četvrtak, 22.09.2011., točno u podne.

Dr. Hauschka dnevne kreme mogu zadovoljiti, zahvaljujući svojim prirodnim i visokokvalitetnim biljnim sastojcima, sve potrebe različitih stanja kože, no poseban je izazov bio osmisliti dnevnu kremu koja bi mogla zadovoljiti mješovito i osjetljivo stanje kože. Naime, ovo je stanje kože vrlo izazovno njegovati jer je potrebno  uspostaviti ravnotežu masnog, isušenog i osjetljivog područja. Suhim područjima je potrebna hidratacija, a masnom području zbog pretjeranog nastanka sebuma  uravnotežujuća njega. Pri tome je važno odabrati kvalitetne i odgovarajuće, po mogućnosti organske sastojke koji će podržavati rad same kože.

Melisa kao spas za mješovitu kožu

Dr. Hauschka dnevna krema od melise stimuliranjem prirodnih funkcija jača osjetljivu mješovitu kožu te joj istovremeno  pomaže da se vrati u ravnotežu. Melisa, u kombinaciji s ostalim ekstraktima ljekovitih biljaka kao što su npr; bjelodan i mrkva, smiruje i njeguje iritiranu i upaljenu kožu, masne zone održava čistima i matira ih,  te pridonosi zadržavanju  vlažnosti u isušenim zonama. Posebno izdvajamo ekstrakt hamamelisa i revitalizirajuću ivančicu koji pročišćavaju kožu, a ten čine nježnim.
Koristi li se u kombinaciji s Dr. Hauschka kremom za čišćenje i Dr.Hauschka tonikom za lice specijal, krema pruža uravnoteženu dnevnu njegu te smanjuje sjaj osjetljive mješovite kože.
 
Lijepo našminkane oči bez iritacije

Dr. Hauschka dvobojna olovka za oči izrađena je od organskih biljnih sastojaka i naglašava jedinstveni oblik vaših očiju. Prirodni voskovi kao što je dunjin vosak, vašem pogledu daju mekoću. Proizvod je oftalmološki testiran pa ne morate brinuti da će izazvati iritacije.

Svoje odgovore napišite na naš Facebook zid i uživajte u osvojenim proizvodima Dr.Hauschke. Sretno!

Više o proizvodima Dr. Hauschke možete saznati na www.drhauschka.com.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.