Od dosadne štreberice do seksi mačkice u pet jednostavnih koraka

ŽUDIŠ za izgledom koji će te pretvoriti u seksipilnu zavodnicu, ali se bojiš da ćeš izgledati vulgarno? Bez brige, seksipil se ne sastoji od dubokih dekoltea, leopardskih tajica i natapirane kose - dovoljne će biti samo neke male promjene koje će ti pomoći da se transformiraš u pravog komada.

1. Lepršava valovita frizura

Ako žudiš za ženstvenijim izgledom ugledaj se na seksi mačke iz show biznisa i kopiraj njihove frizure. J. Lo, Beyonce i Gisele znaju da je najseksepilnija duga i valovita kosa koja ne izgleda previše dotjerano. Za dodatni efekt, kosu možeš prošarati pramenovima boje meda i ošišati duge, mekane šiške koje padaju uz lice.

2. Crna olovka za seksi pogled

Kad kažemo da koristiš crnu olovku, mislimo da senzualno istakneš oči u stilu Rachel Bilson, a ne da imitiraš pankerski izgled. Crnu olovku kombiniraj s brončanim sjenilom i maskarom koja produljuje trepavice kako bi rezultat bio lijep, a ne prenapadan.

3. Svijetloružičasto rumenilo


Ružičasti obrazi ten čine zdravijim, a cijelo lice svježim i odmornim. Nemoj pretjerivat pri nanošenju rumenila, dovoljno će biti da samo lagano prijeđeš četkicom preko vrha jagodica.

4. Parfem kao zaštitni znak


Bilo da se radi o voćnom mirisu iz trgovine s prirodnom kozmetikom ili skupocjenom dizajnerskom parfemu - vrijeme je da pronađeš svoj zaštitni miris. Osim što ćeš biti prepoznatljiva, podići će ti samopouzdanje i učiniti da se osjećaš privlačnijom.

5. Lažni ten

Svi izgledaju privlačnije kada su preplanuli, pa s vremena na vrijeme premaži svoje tijelo hidratantnom kremom koja sadrži sastojke za samotamnjenje. Naravno, pazi pri nanošenju proizvoda za samotamnjenje i dobro ga isperi prije izlaska iz kuće, kako bi izbjegla neugodan miris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.