Očito nije ništa naučila: Khloe Kardashian ljubi novog košarkaša

Foto: Instagram

NJEZINO srce osvojio je 7 godina mlađi Tristan.
 
Najmlađa sestra Kardashian, Khloe, nikako da pronađe sreću u ljubavi. Nakon razvoda od problematičnog košarkaša Lamara Odoma, zbog njegove ovisnosti o drogi i alkoholu, Khloe je ljubila repera French Montanu, košarkaša Jamesa Hardena i igrača američkog nogometa Odella Beckhama Jr., a navodno i pjevača Treyja Songza.
 
 
No, niti jedna romansa nije dugo potrajala. French je u jednom intervjuu otkrio kako ju iskorištava samo radi dodatne slavne, James ju je navodno varao, a Odell je kasnije otkrio kako mu je flertanje s njom na Drakeovoj zabavi, uništilo šanse s jednom drugom curom.
 
A Khloe sada navodno ima novu simpatiju, a ponovno se radi o košarkašu, 25-godišnjem Tristanu Thompsonu, s kojim je viđena u jednom resortu u Meksiku na odmoru, gdje su doputovali privatnim avionom.
 
 
Zajedničko putovanje došlo je na raspored nakon što je par viđen u jednom noćnom klubu u Hollywoodu, prošloga četvrtka, no potvrde o ljubavi još uvijek nema. Upućeniji izvori tvrde kako se druže tek nekoliko tjedana pa očito još oboje ispipavaju teren.
 
U svakom slučaju, plavokosa Khloe nije bila nimalo oduševljena kada je vidjela paparazze, no možemo zamisliti koliko je to naporno, kada je sve što želiš, odmoriti se u društvu osobe koja ti se sviđa, a netko vas neprestano ometa.
 
 
Samo se nadamo kako će ovoga puta ima nešto više sreće u ljubavi...
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.