Novi spot Ariane Grande podsjetit će vas na omiljene tinejdžerske filmove

Foto: Instagram

NAKON što je već sa samom pjesmom doživjela velik uspjeh, Ariana Grande ne staje. 

Za svoj posljednji singl "Thank u, next" što u prijevodu znači "Hvala, sljedeći", odlučila je snimiti spot s likovima iz najpopularnijih tinejdžerskih filmova.

"Plavuša s Harvarda" i "Opasne djevojke" sigurno su vam dobro poznati filmski naslovi, a Ariana ih je rekreirala na najbolji mogući način, uz glumce iz navedenih filmova te najprepoznatljivije detalje. 

U kultnu knjigu Burn book "opasne djevojke" zapisivale su sočne detalje koje bi doznale o kolegama iz škole, a Ariana je uspjela dobiti identičnu kopiju tog popularnog rekvizita.

"Tko god je rekao da je narančasta nova ružičasta, duboko je poremećen", jedan je od citata iz popularne "Plavuše s Harvarda", a Ariana ga je prigodno napisala ispod slike s narančastim laptopom koji se našao u navednom filmu. No osim ovim popularnim modelom laptopa, Ariana se pohvalila i fotkom s glumicom Jennifer Coolidge, koja je utjelovila najbolju prijateljicu najpopularnije plavuše Elle Woods, odnosno Reese Witherspoon. 

Posebno su nas obradovale i Arianine rekreacije zaštitnog outfita Regine George koju je utjelovila Rachel McAdams, ali i fotka s Jonathanom Bennettom koji je glumio najpoželjnijeg frajera u "Opasnim djevojkama" Arona Samuelsa.

 

Inače, Ariana u pjesmi "Thank u, next" pjeva o svojim bivšim ljubavima, među kojima su se našli i njezin bivši zaručnik Pete Davidson te preminuli Mac Miller, a govori o tome koliko im je zahvalna za iskustvo i lekcije koje su je naučili te da je sada spremna za novo poglavlje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.