Novi hit u knjižarama: Ispovijest pjevačice koja je promijenila svijet

Foto: Getty Images, Promo

''ČINILA sam opasne stvari, a i one su se događale meni, ali u posljednjem trenutku nešto bi mi uvijek reklo kada pobjeći i kako preživjeti. Što god mi se dogodilo, ja sam se uvijek uspijevala izvući. Zaključila sam da mi je možda suđeno preživjeti. Možda sam ovdje s razlogom. A možda sam ovdje upravo zato da bih vam ispričala svoju priču.''

Tina Turner – neprikosnovena kraljica popa i rocka i živuća legenda – iskreno progovara o svojoj bogatoj karijeri i turbulentnom privatnom životu u ovoj fascinantnoj autobiografiji koja krajem mjeseca stiže u knjižare, a mi vam predstavljamo naslovnicu.

Od ranog djetinjstva u Nutbushu u Tennesseeju, uspona do slave nastupajući s Ikeom Turnerom do veličanstvenog uspjeha od osamdesetih nadalje, Tina bez zadrške preispituje svoju intimnu prošlost – sve poraze i pobjede te sve ostalo između. Dijeli s nama svoja sjećanja na dane na pozornici s najvećim imenima glazbene industrije – Mickom Jaggerom, Keithom Richardsom, Davidom Bowiejem i Beyoncé – i priča nam o neočekivanom susretu s ljubavi svojeg života 1986. s kojom se vjenčala 27 godina poslije. 

Suočena s brojnim zdravstvenim problemima i obiteljskim tragedijama posljednjih godina, Tina pripovijeda o svojem nesvakidašnjem životnom putovanju pronalazeći ljepotu i smisao čak i u najmračnijim trenucima. ''Moja ljubavna priča'' uzbudljiva je i inspirativna ispovijest žene koja se usudila prijeći sve prepreke koje su joj se našle na putu. Prožeti Tininom prepoznatljivom empatijom, borbenošću, energijom, srcem i dušom, ovi su memoari očaravajući i dirljivi kao njezini najveći hitovi. Ove godine imali smo prilike čitati knjigu MIchelle Obame, a sada je pred nama još jedna fascinantna životna priča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.