Nije se čekalo: Gwen Stefani već čeka bebu s novim dečkom?

Foto: Splash News, JLP

ŠUŠKANJA su sve glasnija.

Zgodna pjevačica Gwen Stefani prije nekoliko mjeseci je otkrila da se razvodi od svog supruga Gavina Rossdalea, a njihovom braku navodno je presudila njegova prevara s dadiljom njihove djece.
 
No, čini se kako pjevačica nije predugo patila, jer je ubrzo našla sreću i mir u zagrljaju country pjevača Blakea Sheltona, s kojim navodno sada očekuje i dijete i to djevojčicu.
 
 
Gwen, koja s bivšim suprugom ima čak 3 sina, navodno je jako uzbuđena, a još je uzbuđeniji njezin odabranik, za kojeg su prijAtelji otkrili kako je slavnu pjevačicu i dizajnericu razmazio do krajnjih granica. "Što ona poželi, to i dobije", otkrio je izvor blizak paru.
 
I sam Blake je još službeno bio u braku, kada je počela njihova romansa, i to s kolegicom Mirandom Lambert, a navodno je razlog njihovog zahlađenja odnosa bio taj što ona nije bila spremna za djecu. Nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise, no nekako možemo zamisliti Gwen kako već počinje šivati neobične kreacije za malenu princezu.
 
Podsjetimo, Gwen Stefani i njezin suprug, roker Gavin Rossdale, u kolovozu su se odlučili rastati nakon 20 godina veze, od kojih su 13 proveli u braku.
 
 
Kako to obično biva, odmah su se počeli otkrivati prljavi detalji oko razvoda, a kako eksluzivno otkriva TMZ, Gavin nije bio najbolji suprug na svijetu. Naime, šuška se kako je gospodin Rossdale bio pravi "control freak", koji je upravljao njezinim životom i karijerom, a često ju je kritizirao kao suprugu i majku.
 
 
U kolovozu ove godine, slavnoj pjevačici je sve to postalo previše te je podnjela zahtjev za razvod. 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.