Ni Raquel Mauri nije odoljela štiklama koje obožavaju Kardashianke

LIJEPA supruga nogometaša Ivana Rakitića sve češće pokazuje modnu odvažnost.

Tako se jednom prilikom pohvalila donedavno omraženim hlačama koje su bile hit krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina, a potom je pokazala da planetarno popularne neonske boje odlično funkcioniraju i u poslovnim kombinacijama. Također, kod mnogih dama je izazvala zavist kada je otkrila da se u njenoj kolekciji skriva i torbica od 25 tisuća kuna.

No ne treba zaboraviti i jedan od njenih najupečatljivijih stajlinga u posljednje vrijeme .

Ovog puta je otišla u potpuno drugačijem smjeru pa je inspiraciju potražila u ormaru sestara Kardashian. Naime, upravo su one proslavile potpuno prozirne, plastične štikle koje ne dopuštaju nedostatke i zahtijevaju savršenu pedikuru. Ipak, imaju i svoje prednosti pa vizualno izdužuju noge, a jamče vam fantastičan outfit uz što god ih kombinirate.

Ako pitate Raquel, ovako upečatljive štikle najbolje se slažu uz jednostavan stajling pa ih je ona kombinirala uz klasične komade - traperice, basic bijelu majicu i sako.

Inače, osim sestara Kardashian, u ove štikle su se odavno zaljubile i zvijezde poput Rihanne, Gigi Hadid, Irine Shayk, Victorije Beckham, Chiare Ferragni i Erin O'Connor. No nije im odoljela ni Lana Jurčević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.