Nevjerni holivudski dečki koji su oženili svoje ljubavnice

Foto: Splash News

JEDNOM ljubavnica, uvijek ljubavnica?

Ne bi se baš reklo, ako se pitaju ovi poznati celebrity parovi.

1. Johnny Depp
 
Veći dio ljubavnog života slavnog glumca činile su slavna manekenka Kate Moss, s kojom je imao vrlo turbulentnu vezu u mladosti te Vanessa Paradis, s kojom Johnny danas ima dvoje djece i s kojom je proveo punih 14 godina. No, 2009. godine, na snimanju filma "Rum Diary", Hollywoodom su počele kružiti priče kako Johnny vara francusku pjevačicu i glumicu s tada 28-godišnjom Amber Heard, s kojom je prošle godine i zaplovio u bračnu luku. Amber je odmah prozvana "razaračicom domova", no glasine su se stišale nakon vjenčanja. Par i danas ima vrlo skladnu vezu.
 
 
2. Brad Pitt
 
Svakako najpoznatija preljubnička priča prati Brada Pitta i Angelinu Jolie, koji su se davne 2005. godine upoznali na setu filma "Gospodin i Gospođa Smith", a ubrzo nakon toga i zaljubili. I bila bi to samo još jedna romansa s filmskog seta, da Brad tada još uvijek nije bio u braku s miljenicom nacije, Jennifer Aniston. No, šteta je već bila učinjena: Brad je izgubio glavu za zgodnom Angie, s kojom danas ima šestero djece, a Jennifer je ubrzo predala papire za razvod. U kolovozu 2014. godine, par je napokon izgovorio "sudbonosno da". Iako su ih mediji često razdvajali, navodno zbog njezinog šefovanja i ljubomore, čini se kako su to sve bile samo glasine.
 

3. Dwayne Wade
 
Poznati NBA košarkaš Dwayne Wade oženio je sexy glumicu Gabrielle Union, zvijezdu serije "Being Mary Jane", 2014. godine. No, na početku njihove veze, Dwayne još uvijek bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi i majkom svojih sinova, Siohvaughn Funches. Košarkaš je ubrzo pokrenuo proces razvoda, no on nije prošao mirno, već naprotiv. Njegova povrijeđena bivša supruga čak je tužila i Gabrielle zbog emocionalne štete, koju je nanijela njezinoj obitelji. Da stvar bude još zanimljivija, Dwayne je u jednom od brojnih prekida s Gabrielle, napravio dijete trećoj ženi, no par je i to prebrodio. Otkad su se vjenčali, za par se više ne veže niti jedan skandal. Nekako nas život slavne glumice itekako podsjeća na radnju spomenute serije.
 
 
4. Justin Theroux
 
I dok je u slučaju Pitt-Aniston-Jolie, Jennifer ispala najveća patnica, isto se ne može reći i za ljubavni trokut, koji je uključivao nju i njezinog sadašnjeg supruga. Naime, u vrijeme kada se počeo viđati s Jennifer, Justin je živio sa svojom djevojkom, stilisticom Heidi Bivens, s kojom je bio 14 godina u vezi. Kako su šuškanja postajala sve glasnija, Justin je stvari iz stana u New Yorku, preselio u Jenniferinu vilu u Los Angelesu. Iako je tvrdio kako je njegova veza bila gotova u vrijeme kada je počeo petljati sa slavnom "prijateljicom", Heidi je otkrila kako je to bilo daleko od istine te kako je njezin nevjerni dečko nanjeo veliku štetu njoj i njezinoj obitelji. 2010. godine, Theroux je kleknuo, a par se vjenčao u kolovozu 2015. godine.
 
 
5. Swizz Beats
 
Reper i glazbeni producent Swizz Beats, pravim imenom Kasseem Dean, poznatiji je i kao suprug slavne pjevačice Alicije Keys, s kojom se vjenčao 2010. godine i s kojom ima dvoje djece. No, njihovi počeci bili su daleko od bajke. U vrijeme kada su se počeli viđati, Swizz je bio u braku, a njegova tadašnja supruga Mashonda taman je rodila njihovog sina. No, čini se kako je ljubav prema Aliciji bila jača od svega, jer ubrzo nakon toga, Swizz je napustio majku svog djeteta, no također je tvrdio kako ju nije varao. No, njegova bivša supruga poslužila se društvenim mrežama, kako bi objasnila svoju stranu priče te je pjevačicu nazvala licemjernom i sebičnom. Par je i danas u vrlo skladnom braku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.