Naša beauty stručnjakinja Kornelija kritizira make-up lookove slavnih dama

Foto: Getty, Instagram

LINDSAY Lohan bivša je miljenica Hollywooda, a od tada na žutim stranicama bila je samo zbog burnog privatnog života.


Tako smo je nekada viđali na crvenom tepihu, ali i na sudovima te u zatvorima zbog neprimjerenog ponašanja, a jedna nam je njezina fotografija upravo iz sudnice i iz davne 2011. godine poslužila kao inspiracija da upitamo našu beauty ovisnicu i savjetnicu Korneliju Slunjski gdje je Lindsay pogriješila kada se šminkala kako bi ubuduće izbjegli takve očite pogreške na svom licu.

"Meni je Lindsay baš draga, ali stvarno ne znam kako je moguće da netko izađe ovako iz kuće. Pretpostavljam da je imala jako loše svjetlo kada se šminkala jer i na najgorim fotkama prilikom uhićenja nije imala ovoliku mrlju na licu", započela je Kornelija.



"Konturiranje treba biti suptilno i istaknuti tvoje najbolje osobine, a ne da je to jedino što vidiš na licu. Mislim da ima jako malo podloge jer i dalje vidimo njene prepoznatljive pjegice, tako da ne mislim da je htjela look teške šminke. Ja bih se osobno uvijek radije pobrinula za prekrivanje podočnjaka, koji su poprilično izraženi kod Lindsay, nego (pre)naglašavanje kontura."



"Cijela koža joj izgleda dosta oštećeno i suho, a takva je koža preduvjet za loš izgled, čak i kada se našminkamo", Kornelijin je zaključak.

Sve što smo čuli još je jedan odličan dokaz da je njegovana koža najvažniji početni dio za lijepi izgled pa se njegujte pravilno. Vaša će vam koža biti zahvalna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.