Nakon što ju je bivši zaručnik iskoristio, pjevačica priznala živčani slom

Foto: Getty, Instagram

AUSTRALSKA pop zvijezda prvi put je iskreno progovorila o bolnom prekidu s 19 godina mlađim britanskim glumcem.
 
Riječ je o 49-godišnjoj "džepnoj Veneri" Kylie Minogue koja je prošle veljače prekinula zaruke s 30-godišnjim Joshuom Sasseom i izbacila ga iz svog londonskog stana nakon što su do nje došle glasine o njegovoj aferi sa španjolskom glumicom Martom Milans.
 
 
"Bila sam slomljena i samo sam htjela da to prestane. Znala sam da se trebam oporaviti... Moje fizičko zdravlje bilo je ugroženo i mislim da sam proživjela živčani slom", ispričala je u intervjuu za The Sunday Times te otkrila da je unutarnji mir pronašla tek kada je s prijateljicama provela šest dana na Tajlandu. 
 
Priznala je i da je s glumcem planirala osnovati obitelj, a iako joj je Joshua slomio srce, pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav i pozitivno gleda na budućnost. 
 
 
"Neposredno nakon prekida mislila sam da više neću moći vjerovati muškarcima, no s vremenom shvatite da život ide dalje. Volim biti zaljubljena i vjerojatno ću se ponovo zaljubiti, a hoće li moja iduća veza uspjeti? Možda i neće, no dat ću joj priliku", otkrila je za The Sun. 
 
A iako je o svemu otvoreno progovorila, Kylie o Joshui nije htjela izgovoriti ni jednu ružnu riječ. "Ne bi bilo fer prema njemu", rekla je. 
 
 
Podsjetimo, par je svoju vezu potvrdio u studenom 2015. godine, a zaruke su pale nakon nekoliko mjeseci. S lijepom Martom glumac se pak zbližio tijekom snimanja serije "No Tomorrow" u Kanadi, a navodno su svi na setu odmah primijetili kako tu postoji nešto, no informacija je do Kylie došla puno kasnije. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.