Najveći celebrity prekidi 2015. godine

Foto: Splash, JLP, Instagram, Getty, FameFly

DONOSIMO kratki pregled celebrity parova, koji su si 2015. godine odlučili reći "zbogom".

1. Courteney Cox i Johnny McDaid
 
Slavna "prijateljica" i član benda Snow Patrol, raskinuli su zaruke prije nešto manje od mjesec dana, a par je bio zajedno od 2013. godine.
 
 
2. Kate Beckinsale i Len Wiseman
 
Prelijepa glumica prošlog je mjeseca otkrila kako se rastaje od supruga nakon 11 godina braka.
 
 
3. Joe Jonas i Gigi Hadid
 
Njihova ljubav trajala je svega 5 mjeseci, a par je ostao u prijateljskim odnosima. Nekoliko tjedana kasnije, Gigi je započela vezu s još jednom mlađahnom pop zvijezdom, Zaynom Malikom.
 
 
4. Emma Stone i Andrew Garfield
 
Mladi par prekidao je već nekoliko puta, no u listopadu ove godine odlučili su se zauvijek rastati, a za sve su okrivili nedostatak vremena.
 
 
5. Halle Berry i Olivier Martinez
 
Par ima 2-godišnjeg sina, no ni on ih nije uspio zadržati zajedno. Šuška se i kako je Halle zatražila razvod zbog njegove nevjere.
 
 
6. Kaley Cuoco i Ryan Sweeting
 
Popularna glumica, svog je muža tenisača izbacila iz kuće, zbog njegove ovisnosti o tabletama protiv bolova i to nakon svega 20 mjeseci braka.
 
 
7. Jon Hamm i Jennifer Westfeldt
 
Popularni glumački par zajedno je proveo gotovo 2 desetljeća, a tvrde da su ostali dobri prijatelji. Navodno im je presudila činjenica da Jennifer nije htjela djecu.
 
 
8. Megan Fox i Brian Austin Green
 
Nakon 10 godina veze i 5 godina braka, na iznenađenje mnogih, prekinuo je i jedan od najatraktivnijih celebrity parova. 
 
 
9. Zayn Malik i Perrie Edwards
 
Iako je to oštro demantirao, odbjegli član grupe One Direction, s pjevačicom grupe Little Mix, Perrie Edwards, zaruke je navodno raskinuo preko telefona, bez nekog jasnog objašnjenja. Danas je u vezi s manekenkom Gigi Hadid.
 
 
 
10. Gwen Stefani i Gavin Rossdale
 
Rokerski par, koji je prohodao 1995. godine, 2015. si je odlučio reći konačno zbogom i to zbog njegove prevare s dadiljom. Nekoliko tjedana kasnije, Gwen je javno pokazala svoju novu ljubav, country pjevača Blacka Sheltona, koji se u isto vrijeme rastao od supruge Mirande Lambert. Hmm, je li bila samo njegova nevjera u pitanju?
 
 
11. Antonio Banderas i Melanie Griffith
 
Nakon punih 18 godina braka, slavni par finalizirao je razvod u srpnju 2015. godine. Njoj je to bio četvrti, a njemu drugi brak.
 
 
12. Ben Affleck i Jennifer Garner
 
Nakon što su mjesecima demantirali glasine o problemima, Jennifer i Ben napokon su priznali da se razvode u lipnju 2015. godine. U dobrim su odnosima ostali zbog djece.
 
 
13. Britney Spears i Charlie Ebersol
 
Pop princeza i producent u ljubavi su bili 8 mjeseci, a za prekid se saznalo nakon što je ona naglo obrisala sve zajedničke slike s društvenih mreža.
 
 
14. Nick Jonas i Olivia Culpo
 
Bivšu Miss SAD-a, Nick je ostavio slomljena srca nakon pune 2 godine veze, no kasnije ju je samo hvalio u intervjuima. Navodno je i nju samu prekid iznenadio.
 
 
15. Ariana Grande i Big Sean
 
Nakon 8 mjeseci veze, Ariana i Sean objavili su da svatko kreće svojim putem, a za sve su okrivili prenatrpane rasporede.
 
 
16. Miley Cyrus i Patrick Schwarzenegger
 
Mladi par zajedno je proveo nekoliko mjeseci, a prekid su obrazložili činjenicom da nisu na istoj valnoj duljini. No, navodno je problem bila i činjenica da njegova obitelj nije mogla smisliti problematičnu pjevačicu.
 
 
17. Amanda Seyfried i Justin Long
 
Mladi glumački par ljubovao je 2 godine, a javnost su o prekidu obavijestili u rujnu, iako od svibnja nisu viđeni zajedno.
 
 
18. Bradley Cooper i Suki Waterhouse
 
Holivudski zavodnik i mlađahna manekenka prekinuli su nakon 2 godine veze i to navodno zbog velike razlike u godinama. Bradley danas ljubi rusku ljepoticu Irinu Shayk.
 
 
19. Avril Lavigne i Chad Kroeger
 
Glazbeni par rastao se nakon 2 godine braka te otkrio kako će se uvijek brinuti jedno o drugome.
 
 
20. Sienna Miller i Tom Sturridge
 
Par se odlučio rastati nakon 4 zajedničke godine, a zajedno imaju kćer Marlowe. Odluku o prekidu zaruka donijeli su nakon obiteljskog odmora u Španjolskoj.
 

21. Kourtney Kardashian i Scott Disick

Njihova turbulentna veza započela je 2006. godine, a završila je prošlo ljeto, nakon što je Scott viđen u društvu bivše djevojke, kako uživa na francuskoj rivijeri. Par se u posljednje vrijeme ponovno može vidjeti zajedno, no tvrde da je to samo radi djece. Za Kourtney se šuška da se viđa i s Justinom Bieberom.

22. Rita Ora i Ricky Hilfiger

Par je svoju vezu započeo prošle godine, brzo nakon što je Rita prekinula romansu s Calvinom Harrisom. Prve glasine krenule su u svibnju, a par je prvi put službeno uhvaćen zajedno u lipnju. Veza je trajala godinu dana.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.