Muškarac 21. stoljeća: Ako ga sretnete pošaljite ga na našu adresu

UVIJEK se govori o ženama 21. stoljeća kao samostalnim, emancipiranim članicama društva koje znaju zamijeniti gumu na automobilu, popraviti sve sitne kućne nedostatke i uz to izgledati lijepo i njegovano. No, što je sa muškarcem 21. stoljeća? Vrijeme je da napustimo standardne karakteristike pravog muškarca i definiramo one koje su u skladu s vremenom u kojem živimo.

Zna kuhati

Muškarac 21. stoljeća mora se znati snaći u kuhinji, i ne, ne mislimo na pečena jaja i kuhanje čaja. Mora znati pripremiti doručak, ručak i večeru, te pritom ne zagorjeti ništa od navedenog. Prigovaranje da njegova mama kuha bolje trebalo bi iz njegovih usta izlaziti samo u slučaju da uspoređuje sebe s njom.

Pere suđe


Perilica za posuđe je jednostavan izum koji je jako lako napuniti i uključiti. Umjesto da troši energiju na izlike zašto ne može oprati posuđe, neka se jednostavno uhvati posla i prestane prigovarati. Pravi muškarac zna oprati posuđe, i ne buni se kada to radi.

Veš mašina je njegov saveznik

Prljavi veš pravom muškarcu ne predstavlja nikakav problem, jer zna koliko ga se lako riješiti. Treba samo napuniti veš mašinu i uključiti ju, a priče o tome da ne zna kako razvrstati boje nemaju mjesta u glavi odraslog muškarca. Ako ima problema s bojama, neka si zapiše na papir kako sve ide.

Zna peglati


Njegova košulja je naporna za peglanje, a ako ju već on nosi, zašto ju ne bi i ispeglao? Pokaži mu jednom ili dva puta, i neka sam uči. Ako ju uništi, uvijek može kupiti novu i sljedeći put bolje paziti.


Ima osjećaja za ženske stvari


Tvoji dani u mjesecu njemu ne predstavljaju velik problem, a umjesto da gunđa kako si naporna i živčana, pokušat će ti olakšati stvari i brinuti se za tebe. Muževnost se postiže na mnoge načine, a pokazivanje osjećaja je jedan od njih.

Plače na filmove

Romantične scene ne predstavljaju mu problem, i ne srami se pokazati suze pred tobom. Zna da ga nećeš smatrati manje muževnim radi toga, i ne boji se biti svoj kada ste sami.

Ne glumi pred dečkima


Tipična muška situacija: S tobom je mali medvjedić, a kada ste u njegovom društvu, glumi mačo muškarca koji može bez tebe. Pravi muškarac će i pred prijateljima biti nježan prema tebi, a ako će ga oni radi toga zadirkivati, njemu će biti sasvim svejedno.

Džentlmen je

Ima manire pravog gospodina: Otvara ti vrata i izmiče stolac u restoranu, bez da djeluje otrcano i sladunjavo. Uvijek se ponudi platiti račun, ali mu ne smeta kada ga i ti platiš.
Ne smeta mu ako zarađuješ više
Poslovni svijet otvoren je za oba spola, a pravom muškarcu ne smeta ako donosiš kući više novaca od njega. Naprotiv, on cijeni tvoju ambicioznost i ponosan je što ste zajedno.

Kompjuterski pismen

Ovo ne treba ni napominjati: U modernom svijetu gdje tehnologija znači napredak, nezamislivo je živjeti bez kompjutera. Što je informatički pismeniji, to bolje. Uostalom, jako je seksi kada muškarac zna isprogramirati nešto što će te razveseliti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.