Modna kolekcija Ariane Grande za Lipsy krenula u prodaju

Foto: Lipsy

PRVA modna kolekcija pjevačice Ariane Grande izašla je u prodaju!

Kolekcija nastala u suradnji s poznatim britanskim brandom Lipsy, može se kupiti na njihovoj službenoj stranici, a važno je napomenuti kako Lipsy dostavlja i u Hrvatsku.

Fanovi mlade pjevačice mogu birati iz zaista bogate ponude koju je za njih osmislila Ariana u suradnji s dizajnerima, a koja se bazira na njezinom privatnom stilu.

Tako se u kolekciji nalazi puno mini haljinica, što uskih, što lepršavih, topića koji otkrivaju trbuh i ženstvenih suknji, a tu je i neizostavna kožna jakna i dugačka crvena haljina za svečane prigode.

Ariana je izjavila kako se potrudila da se u kolekciji nađu modeli koji pristaju djevojkama različitih građa te kako joj je drago što je samopouzdanje ponovno u modi.

"Mislim da je važno da se fokusirate na to da izgledate dobro, bez obzira na to koji tip tijela imali. Lijepa odjeća može pomoći, ali važno je osjećati se dobro u svojoj koži.", poručila je mlada pop zvijezda.

U kolekciji se nalazi i nakit, a cijene se kreću od 8 do 68 dolara, koliko košta najskuplja haljina. Sve komade iz kolekcije Ariane Grande pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.