Meghan Markle pokrenula je novi bizaran beauty trend

Getty Images

NOVOPEČENA supruga britanskog princa Harryja u fokusu je još od njihove objave zaruka.

Sve što je do sada nosila u svojim javnim pojavljivanjima rasprodalo bi se u trenu, a žene diljem svijeta poludjele su i za njenom razbarušenom punđom te su zbog nje počele ponosno pokazivati svoje pjegice, no sada se pojavio još jedan bizarni trend među obožavateljicama Meghan Markle.

Embed from Getty Images

Meghan ne krije da obožava svoje prirodne pjegice koje ima cijeli život i koje je ponosno pokazala i na vjenčanju. Više puta je izjavila kako je uvijek razočara kada časopisi fotošopiraju njezine nepravilnosti koje ona smatra samo vrlinama i koje je izdvajaju iz jednolične mase. Iako se mnogi svojih pjegica žele riješiti, postoji velik broj žena koje su poludjele upravo za njima i to u trenutku kada su vidjele Meghan na kraljevskom vjenčanju. 

Embed from Getty Images

Gabrielle Rainbow, tattoo umjetnica iz Atlante rekla je kako se u njezinom salonu traži termin više upravo za tetoviranje pjegica za koje se koristi polutrajna tinta. Sam postupak traje tri sata i košta oko 250 dolara, a pjegice s vremenom izgledaju sve bolje i bolje jer blijede i poprimaju sve prirodniji izgled. 

Ipak, Gabrielle upozorava kako se ovo tetoviranje mora izvršavati s velikom mjerom opreza jer, ako se igla pritisne prejako u kožu, konačan rezultat može izgledati kao hrpa malih ožiljaka ili pak mitesera koje vjerujemo da nitko ne želi. Tetovirane pjegice u potpunosti će vam izblijediti tek nakon tri godine što je još jedan od razloga zašto biste prije odluke na takvo nešto najprije trebali dobro istražiti rad raznih tattoo majstora.

Ako vam se ovo čini predrastično, posegnite za olovkom za obrve i lagano je natapkajte na nos i obraze nakon što završite s uobičajenom rutinom šminkanja i dobit ćete isti, ali naravno privremeni efekt osunčanih pjegica. Naša beauty ekspertica Nabilah ima odličan make-up tutorijal za lažne pjegice koji možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.