Mayanas narukvice u novom ljetnom izdanju

Foto: Maja Kljaić 

HRVATSKI brend Mayanas i ovo ljeto osvaja trendseterice unikatnim narukvicama koje dolaze u novom ruhu.
 
Pred nama je još jedno ljeto, a kako su šarene narukvice  i ove sezone apsoultni "must have", kreativni team brenda Mayanas pripremio je kolekciju s potpuno novim detaljima kako bi njihove vlasnice uz osunčani ten izgledale još privlačnije.
 
 
Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompome, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima te poludragim kamenjem, a upravo te "evil eye" perlice će svakome tko nosi narukvicu pružati svojevrsnu zaštitu od svega negativnog što nas okružuje.
 
 
 
Osim toga, svaka je narukvica ručni rad i unikat pa će se svatko tko ih nosi osjećati jedinstveno jer nikad neće naići na nekoga s istim komadom, a osjetit će njihovu čaroliju s kojom privlaće poglede, pogotovo ako na zglobu ruke nosite nekoliko komada.
 
 
Zbog veselih boja, pozitivne energije kreativnog teama brend je postao popularan i izvan granica Hrvatske pa u ljepoti veselih boja Mayanas narukvica uživaju trendseterice u diljem svijeta od Grčke sve do daleke Koreje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.