Maja se pohvalila prozirnom torbom od 6500 kuna za kojom luduju trendseterice

Foto: Instagram

ZA promjenu, pjevačica Maja Šuput odlučila je malo predahnuti od brojnih obaveza pa se svojim obožavateljima na Instagramu pohvalila kako uživa u odmoru.

"Meni slobodan dan dosta dobro stoji. Pusa iz Splita", napisala je vrckava Maja u opisu fotografije na kojoj pozira u savršenom ljetnom outfitu.

Nešto dužu košulju je stegnula tankim remenom i stvorila dojam trendi haljine, pogled je sakrila iza sunčanih naočala, a glavu prekrila slamnatim šeširom koji je posljednjih godina postao neizostavan modni dodatak za plažu.

Ipak, najviše pažnje je privukla prozirna torba za kojom već nekoliko sezona luduju brojne trendseterice. Naime, PVC materijal je gotovo preko noći postao pravi hit u izradi torbica, bez obzira na to radi li se o torbi za plažu ili elegantnoj večernjoj torbici, a jedino je bitno da je ona potpuno prozirna. Opsesiju ovim modnim komadom prepoznali su i mnogi dizajneri pa su u ga u svoje kolekcije uključili Valentino, Burberry, Prada, Chanel i mnogi drugi, a za one nešto tanjeg novčanika, postoje i odlični modeli u brojnim high street trgovinama.

Nimalo iznenađujuće, torba Maje Šuput je ipak sa slavnim dizajnerskim potpisom. Riječ je o torbi modne marke Valentino čija se cijena procjenjuje na 6500 kuna, a pjevačica ju je od prijatelja dobila za svoju djevojačku večer. Nije skrivala oduševljenje ovim modnim ulovom pa ne čudi što ju je odlučila ponosno prošetati i ulicama Splita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.