Lijepa i na skijanju

SKIJANJE može učiniti čuda za tvoje mišiće i kondiciju, ali i ostaviti trag na koži i kosi. Prije no što kreneš u akciju, pročitaj savjete za očuvanje ljepote.

Piling lica

Prije odlaska na skijanje, napravili piling lica kako bi skinula sve odumrle stanice s kože. Vjetar će ti isušiti lice, pa je bolje da ga već sad pripremiš.

Krema za lice

Hranjiva krema protiv vjetra sačuvati će tvoju kožu od isušivanja, a ona mora imati i zaštitni faktor, kako se ne bi vratila izgorenog lica.

Usne

Ponesi stick za usne za zaštitnim faktorom, jer vjetar i sunce mogu tvoje usne učiniti jako ispucanima.

Čuvaj kosu
Kosu pospremi u kapu, i ispleti pletenicu kako bi ju sačuvala od petljanja na vjetru. Možeš na nju nanijeti i ulje ili regenerator koji se ne ispire, kako bi ju njegovala dok skijaš.

Hidratacija

Losion za tijelo mora biti dio tvoje rutine za vrijeme skijanja, jer koža može jako ispucati od hladnoće. Nakon tuširanja nanesi losion na tijelo i pusti ga da se upije, kako bi se koža oporavila od uvjeta na stazi.

Topla odjeća

Slojevito odijevanje ključno je na skijalištu, a najlonke i tople čarape čuvati će te od hladnoće i isušivanja kože. Čak i ako ti bude vruće, pokušaj izdržati kako ti koža ne bi trpila posljedice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.