L´angelica uljni gelovi za predivnu kožu

Foto: Promo 

IZ L'Angelica Instituta za botaniku na police dm prodavaonica stigla su tri nova uljna gela za kupanje i tuširanje s visokovrijednim uljima iz ekološkog uzgoja za hranjivu njegu vaše kože.
 
Olea Naturae Argan s eko arganovim uljem, koje Marokanke stoljećima koriste kao eliksir ljepote i mladosti, bogato je antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama. Poznato i kao "pustinjsko zlato" pomaže u održavanju optimalne razine hidratacije, održavajući kožu baršunasto mekom i podatnom.
 
 
Olea Naturae Makadamija sadrži eko ulje makadamije, bogato esencijalnim masnim kiselinama i idealno za hranjivu njegu i vraćanje ljepote suhoj i umornoj koži. Održava optimalnu razinu hidratacije kože te je čini nježnom i blistavom.
 
 
Olea Naturae Badem s ključnim sastojkom mediteranske, biljne medicine i kozmetike – bademovim uljem, čini vašu kožu svilenkasto glatkom jer je intenzivno vlaži, dok je esencijalne masne kiseline hrane.
 
 
Sva ulja sadržana u novim L'Angelica uljnim gelovima za kupanje i tuširanje hladno su prešana kako bi se zadržali hranjivi sastojci i prirodna svojstva. Ne sadrže parabene, parafin ni silikon. 
 
Nove L'Angelica uljne gelove potražite u svim dm prodavaonicama po preporučenoj cijeni od 24,90kn.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.