Lana Jurčević od glave do pete nosi komade oko kojih se lome koplja

Foto: Instagram

OTKADA se preimenovala u La Lanu, pjevačica donedavno poznata kao Lana Jurčević napravila je i veliki zaokret u svojem stilu.

Omiljene izazovne krpice zamijenila je za sportske i široke komade te ju se u posljednje vrijeme najčešće može vidjeti u trenirki. No Lana je i dalje ostala u koraku s trendovima, što je potvrdila svojim posljednjim stajlingom kojim se pohvalila na Instagramu.

Iako je sve što nosi trenutno "in", hrabro je isprobala upravo one trendove oko kojih se najviše lome koplja. Pa krenimo redom, točnije od njezinog kožnog mantila, komada koji se vratio u modu iz 90-ih godina i koji ni tada, kao ni sada, nije bio po svačijem ukusu. No čak i ako niste pobornice ovog trenda, morate priznati da je pronašla zbilja poseban model sa zanimljivim i upečatljivim printom.

Kožni kaput iskombinirala je i s hlačama od istog materijala, i to širokim modelom kakav je ove sezone popularniji od pripijenih. Sve je zaokružila i tenisicama s platformom kakve su u 90-im proslavile spajsice, a ove godine su se vratile u modu na velika vrata, iako su mnogi priželjkivali da će ostati zaboravljane u minulom tisućljeću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.