Kylie napokon priznala zašto je povećala usne, a razlog je naravno frajer

Foto: Instagram, Getty 

MLADA starleta otkrila je pravu istinu koja stoji iza povećanja njezinih usana.
 
Radi se o 20-godišnjoj Kylie Jenner, koju ovih dana gledamo i u njezinom reality showu "Life of Kylie", koji je poprilično dosadan, no njezinim obožavateljima daje dodatni uvid u njezin život.
 
 
A Kylie je napokon progovorila o povećanju usana, kojima je prvotno šokirala javnost jer je to bio prvi korak u njezinoj transformaciji iz prilično nerazvijene djevojčice u zavodnicu s bujnim oblinama.
 
 
"Imala sam 15 godina i bila sam jako nesigurna u vezi svojih usana jer su bile jako male, a jedan dečko, s kojim sam tada petljala, potpuno je uništio moju psihu po tom pitanju", započela je svoju ispovijest Kylie.
 
 
"Bio je to jedan od mojih prvih poljubaca, kad mi je rekao da je mislio kako se neću dobro ljubiti jer imam tako malo usne, a meni je to jako teško palo. Nisam se osjećala nimalo lijepo niti poželjno."
 
 
 
No prije nego je povećala usne, što mjesecima nije htjela priznati, iako je svima bilo jasno da se radi o operaciji, Kylie je opsesivno crtala usne olovkom, koliko ju je to mučilo. Danas ima puno više samopouzdanja, što se itekako vidi, a često pomaže i raznim udrugama za tinejdžere koje muče slični problemi, ali i oni zdravstveni, te često donira novac za pomoć istima. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.