Kim Kardashian ponovno se fotkala gola, prekrila se samo cvijećem

Foto: Instagram

KIM Kardashian West nema problema sa skidanjem pred kamerom.

I dok je njen prvi goli selfie koji je snimila u ogledalu izazvao burne reakcije na internetu, od tada ih je objavila još hrpu i to uglavnom bez ikakvog posebnog povoda.

No sada ga je ipak imala. Kardashianka je na Instagramu najavila lansiranje svoje nove make-up kolekcije Cherry Blossom fotkom na kojoj pozira potpuno gola, prekrivena samo cvijećem trešnje, po kojem je kolekcija i nazvana.

"Uskoro stiže moja nova kolekcija Cheery Blossom Collection koja je inspirirana mojom ljubavi prema lijepim ružičasti stablima (tema zabave povodom rođenja Chicago bila je trešnjin cvijet)", napisala je Kim u opisu fotke i otkrila da je njenu novu make-up kolekciju inspirirala njena najmlađa kći koju joj je u siječnju ove godine rodila surogat majka.

Kim na fotki nosi make-up iz najavljene kolekcije koja će u prodaju biti lansirana 14. rujna na službenoj stranici njenog branda KKW Beauty, piše Daily Mail.

A ovo nije njena prva kolekcija koju je odlučila najaviti golom fotkom. Tako je predstavila i svoj prvi parfem čija ja bočica bila oblikovana prema njenom tijelu, a gola je najavila i svoju kolekciju šljokica za tijelo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.