Kendall se ne odvaja od mladog košarkaša, no ne želi priznati vezu

Foto: Splash News, Instagram

GLASINE o njihovoj vezi kruže već neko vrijeme.
 
22-godišnja manekenka Kendall Jenner u poslu niže uspjeh za uspjehom, a ove je godine proglašena i najbolje plaćenom manekenkom svijeta čime je nakon 15 godina laskavu titulu oduzela brazilskoj manekenki Gisele Bundchen.
 
 
Smeđokosu ljepoticu često viđamo na modnim naslovnicama, u raznim kampanjama te na društvenim mrežama gdje je najčešće u društvu mnogobrojne obitelji Kardashian-Jenner, ali i slavnih prijateljica, kao što su manekenke Bella Hadid i Hailey Baldwin.
 
 
Kendall tako najmanje viđamo s muškarcima, zbog čega već godinama kruže glasine kako dotična zapravo voli žene, no one nikada nisu potvrđene.
 
 
Zapravo, manekenka se posljednjih mjeseci ne odvaja od mladog NBA košarkaša Blakea Griffina, a duo je ponovno viđen sinoć u zapadnom Hollywoodu na izlasku iz apartmana.
 
 
Kendall, koja je blistala u sivo-crnoj kombinaciji koju je nadopunila njegovim sakoom, čitavo je vrijeme pokušavala sakriti lice od bliceva fotoaparata, no bezuspješno.
 
A radi li se o paru ili samo uspješnom žensko-muškom prijateljstvu, ostaje nam da pričekamo pa doznamo. Ionako se ne mogu vječno skrivati.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.