Kate Middleton: Kraljevska obitelj me zeza da previše čavrljam

Foto: JLP, Tumblr, Giphy

U DOKUMENTARCU koji je snimljen u čast nadolazećeg 90. rođendana kraljice Elizabete II. svoj prvi samostalni intervju ima Kate Middleton.

Već smo pisali kako je simpatična brineta u intervjuu izjavila da princ George prabaku zove nadimkom "Gan-Gan" te kako je kraljica zaista brižna prema klincima kojima pri svakom posjetu u sobama ostavlja male znakove pažnje.

Hello! otkriva još detalja iz Kateinog intervjua, u kojem je govorila o suprugovoj obitelji i kraljici.


Kate je pohvalila suprugovu baku i porekla glasine da je prema njoj izrazito stroga: "Vrlo je darežljiva i uopće se ne nameće sa svojim stavovima, a i ako ponekad to učini, to je samo nježna nit vodilja."



Kateina najljepša uspomena na kraljicu je jednodnevni izlet Leicester, na koji je brineta išla bez supruga. Kraljica se potrudila da Kate bude zaštićena i zbrinuta u svakom pogledu. "To samo pokazuje koliko je brižna", zaključila je vojvotkinja.

S gledateljima je odlučila podijeliti i uspomenu na svoj prvi poklon za kraljicu.

Bio je to prvi Katein Božić u Williamovoj obitelji i nije znala što bi joj poklonila.

"Pomislila sam - zašto joj ne bi napravila nešto? Što je zapravo moglo otići po krivu. Odlučila sam napraviti bakin recept za chutney. Brinula sam oko toga, no drugi dan sam ga zamijetila posluženog na stolu. Mislim da sam napravila dobru stvar s takvom jednostavnom gestom."

Zbog čega kraljevska obitelj najviše zafrkava lijepu Kate?

"Uvijek me zezaju da puno previše vremena provodim čavrljajući s ljudima. Mislim da još uvijek imam puno toga za naučiti", izjavila je miljenica Velike Britanije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.