Još jednu golišavu haljinu nepoznate glumice zasjenio 31 godinu stariji dečko

Foto: Getty

ZA NJU je cijeli svijet doznao na dodjeli prošlogodišnjih Oscara.

Radi se o 37-godišnjoj glumici Blanci Blanco koja iza sebe ima nekoliko uloga, no niti jedna je nije proslavila kao njezina pojava na crvenom tepihu prošlogodišnje dodjele Oscara kada je svim okupljenima pokazala svoj najintimniji dio.
 
 
Upravo tako, glumica je u žutoj haljini s visokim prorezom pokazala međunožje, a da stvar bude čudnija, cijelo ju je vrijeme sa strane ponosno snimao njezin dugogodišnji partner, 68-godišnji glumac John Savage.
 
Godinu dana kasnije, glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.
 
 
Blanca se tako našla na udaru kritika javnosti koja ju je optužila kako se htjela ispromovirati na tuđoj nesreći, a glumica je i na sinoćnju dodjelu Oscara stigla u vrlo golišavoj kreaciji, no to se od nje i očekivalo.
 
 
Crveno-bijela haljina s visokim prorezom i dubokim dekolteom bila je njezin odabir za najvažniju holivudsku večer, no svu pažnju ukrao je njezin vremešni dečko s kojim je također rado pozirala.
 
 
Par je prvi put zajedno viđen 2014. godine u Malibuu, no nikada nisu previše pričali o svom odnosu.
 
 
S druge strane, glumica je bila vrlo izravna zbog optužbi da niti ni jednoj ovogodišnjoj dodjeli nije bojom haljine podržala inicijativu Time's Up koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja žena.
 
 
"Ne namjeravam biti politična na Oscarima. Imam tendenciju uvijek ostati neutralna jer je to za javnu osobu najmudrija odluka. Nisam bila takva niti na Zlatnim globusima, ali sam i dalje bila kritizirana jer sam bila samostalni mislilac. Cijenim neovisnost i nastavit ću biti iskrena prema sebi i ostati neutralna. Moj izbor odjeće ne odražava moje vrijednosti, nego umjetnički izraz i slobodu", poručila je glumica.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.